Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mit csináltatok a nyáron?

Mit csináltatok a nyáron?

Figyelt kérdés
Kiváncsi vagyok, hogy ki mit csinált a nyáron, mennyire mozdult ki stb. (Mert a szüleim szerint én túl sokat voltam itthon, alig mozdultam ki, szerintem viszont nincs nagyon igazuk.) Az edzéseket vagy ügyek intézését, munkát, tanulást ne számoljuk most bele. Ti minden nap találkoztatok valakivel? Majdnem minden napra volt programotok?

2020. júl. 29. 13:37
 1/7 anonim ***** válasza:
87%

hétfő- péntek 8-16 dolgozok, utána nem megyek sehova, csak ha van valami fontos ügyem.

szombat vagy vasárnap elmegyünk erre-arra kb havi 2x és annyi :D

25N

2020. júl. 29. 13:56
 2/7 anonim ***** válasza:
92%

Eddig ezek történtek:

- megszereztem a jogosítványt

- megszereztem a francia C1-es nyelvvizsgát

- tíz napig voltam lent a Balatonon barátokkal

- két hétig voltam Horvátországban a családommal

- egy hétig vendégeskedtem egy dán barátnőmnél

- mióta újranyitottak a mozik, eddig négyszer voltam

- kétszer voltam túrázni, ebből az egyik ottalvós volt

- háromszor voltam a környékbeli strandon

Azt írtad, ezek most nem számítanak, de azért leírom: minden héten megyek úszni és külön tanárhoz.

Nincs minden nap programom, de általában hetente legalább egy van. Az már az egyénen múlik, hogy mire és milyen mennyiségben van igénye.

20/L

2020. júl. 29. 14:20
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Szeteltem a garázsban ,most indulok Ukrajnába horgászni 2 hétre,aztánn

a Cola félszigetre.

2020. júl. 29. 15:39
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem rég hazajöttem Hollandiából, aztán elmentem barátommal wellnessezni, valamit eddig elmentem 3 buliba (heti 1). Továbbá el fogok menni 1 fesztiválra, valamint a szüleimmel nyaralni augusztus végén. Eközben találkoztam jó párszor több barátommal is.
2020. aug. 2. 15:17
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk most újra zárják be a helyeket, az én munkahelyem ki sem nyitott. (Liverpool)

Szóval én most nyelvet tanulok (nem angolt) és kisebb fordítómunkákat végzek.

2020. aug. 2. 16:16
 6/7 anonim ***** válasza:
Motorozok én.
2020. aug. 2. 22:16
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Az első hónapon ki volt lőve gyakorlat miatt

Utána sorozatoztam és animéztem, plusz mellette megtanultam a morze kódot, a rovásírást, és a Pi első kétszáz számjegyét, bár ezeket fel kéne eleveníteni, leginkább az utóbbit:D

Július 20.-a körül pedig ismét elkezdtem tanulni Japánul (korábban három hónapig tanultam még ősz végén-télen, bár az akkori tudásom nem szaladt sokfelé, most szépen újratanultam mindent, és nem is fogom abbahagyni, már egy hónap alatt egész sokat tanutam:)

2020. aug. 23. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!