Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Csak én nem értem ezt a...

Csak én nem értem ezt a frászkarika tiktokot, hogy az ott lévő amőbaagyú (kevés kivétel) nők népszereűséget szeretnének, vagy leégetni magukat? Fél perces semmitmondó videok, van ahol csak áll és mosolyog végig.

Figyelt kérdés

Mert még ha énekelne, vagy táncolna, akkor megértem és ha megy neki, akkor mondanám, hogy hajrá. De hogy 20-30 mpig mosolyogjon valaki vagy felolvasson 1 sort egy újságból, azt az emberek 99.99%-a meg tudná tenni, mégsem égeti magát. Pl ez az átlag nő is, 20 mp-ig pózol és semmi nem történik, meg sem szólal. Ez valami tréfa ami ott megy?

[link]

2020. júl. 29. 08:25
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam h mindenki agyhalott ott, de a 90% az fix h beteg vagy koros exhibicionizmusban szenved. Ha van ertelme, mert jol tancolnak, akkor hajrá, az megèri (Puskás Petièk tancoltak karantèn alatt). De a semmitmondo ures dolgokat nem dijazom.
2020. júl. 29. 09:00
 12/18 anonim válasza:

#3 Nem értelek, a leírásban az volt a bajod, hogy nem énekelnek/táncolnak, most meg kiderül, hogy az is zavar, hogy ezt teszik? Miért kellene Rúzsa Magdi szintū tehetség legyen mindenki?

Nekem úgy tūnik, hogy interneten mindenhol ez folyik, talán szándékosan szeretik röhögtetni magukat, ezzel nagyobb nèpszerūségre tesznek szert, mintha tehetségesek lennének. Némely emberek jobban szeretnek röhögni, mint rácsodálkozni a tehetségekre.

Szerintem ez nem roszabb, mint a sok instagramos önjelölt “fotó modell” vagy fotógráfus, akiknek a készségei szintèn távol állnak a professzionalitástól.

2020. júl. 29. 09:03
 13/18 anonim válasza:
73%
#5: Ez a videó azt figurázza ki, hogy mennyire örülnek a lélekben már otthon lévő alkalmazottak, mikor zárás előtt pár perccel bejön valaki és végig eszi az étlapot.
2020. júl. 29. 09:13
 14/18 A kérdező kommentje:
Az insta detto ugyanez. Nem, ha tehetseges lenne az adott szemely valamiben (tanc ,enek, versmondas stb), annak volna ertelme.
2020. júl. 29. 09:13
 15/18 anonim válasza:
100%

Nekem sincs TikTokom, de más közösségi oldalakon néha látok onnan tartalmakat. Én is öregnek érzem magam huszonévesen 60. emberként ugyanarra a zenére táncikálni, ezért sem regeltem. Meg így ránézésre elég pedofil aki kell lenni, hogy valaki azokat a kis csajokat nőknek hívja. Tippre maximum annyi idősek, mint én, de szerintem sokat mondok, mert a korosztályomban senkit sem ismerek, aki készít is videókat (24 vagyok).

Némelyik amúgy kreatív, de többség csak riszál, ráadásul szánalmasan. De miért nézed, ha ennyi baj van vele? Nem értem, miért fikázzátok a TikTok/Insta lányokat vagy akár a Youtubereket, ha ti is látjátok, hogy mennyien követik őket és mennyien rájuk vannak kattanva. Oké, ti nem, de mások még a kakájukat is felennék, mint minden külsőre kicsit igényesebb nőnek (vagy épp a fürdővizüket, ugye). Ezt nem a nők alázásával kellene megváltoztatni, hanem a kanos társaitól jobb belátásra térítésével. Hidd el, mi is örülnénk neki.

2020. júl. 29. 09:15
 16/18 anonim válasza:

#14 Valamennyire egyetértek, de gondolom nálad csak Rúzsa Magdi s ehhez hasonlók számítanak tehetségnek.

Nekem személy szerint nincs bajom azzal, ha valaki átlagosan jó készségekkel megnyilvánul, ha nem is egy kiemelkedō géniusz...

2020. júl. 29. 09:23
 17/18 anonim ***** válasza:

Nem arról van szó csezd meg,hogy nincsenek poénos tartalmak.De szerinted,majd nekem erre van időm,hogy 500ezer hülyéből kiválogassak néhány tucatot,hogy hú de jó a produkció,és tök vicces!

Az egy dolog,hogy messengeren a haver,vagy valaki néha elküld valamit,mert azt tudom,hogy okkal küldi,mert van valami poén benne,vagy van értelme megnézni.

2020. júl. 29. 09:31
 18/18 anonim ***** válasza:
Vannak ázsiai tartalmak is. Azokat szeretem.
2020. nov. 25. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!