Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Cosplay ötletek? Melyik...

Cosplay ötletek? Melyik kevésbé ismert?

Figyelt kérdés

Szeretnék beöltözni, de semmi bonyolult ruházat nem jöhet szóba, ezért ezeket néztem ki:

Ikuto [link]

Ayame [link]

Zero [link]

Konoe [link]

Melyik kevésbé ismert? (Nem szeretném ha még 100 ugyanolyan van mint én) Esetleg más ötlet ha van akkor mondjátok, elég sok animét/mangát ismerek. Mindenképp fiú legyen... vagy esetleg fiúsabb lány.

2010. aug. 2. 18:13
 1/2 anonim ***** válasza:
Én személyszerint egyiket se ismerem, de az első és az utolsó nagyon tetszik :D cicafiú *.* sok sikert a cosplayhez ;) nyári conra jössz, vagy csak az őszire?
2010. aug. 4. 20:34
 2/2 Chiyo válasza:
A Vampire Knight és Shugo Chara most nagyon népszerű lett Magyarországon, sokan öltöznek be Zeronak és Ikutonak. (első conomon is csak 3 zeroval és 4 ikutoval találkoztam) Szerintem legyén Konoe vagy Ayame :)
2010. dec. 28. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!