Szülinapi partyra durvább ötletek?
13 éves vagyok és szülinapi bulim lessz:)
mondjatok léccy ötleteket mit csináljunk....gondolok itt olyanokra h üvegezés stb.tehát nem annyira durvákat de ne legyen olyan h pl.akkor most öltözzünk be hercegnőnek stb :)
Léccy segítsetek fontos lenne :)
gratulálok az elsőnek nagyon okos.....már boccs de nemfogom kiirogatni .....nemtudom hány éves vagy de ha tudnád h 13 évesen az emberek nem nagyon szoktak mindent kiirogatni -.- de nembaj
szal az elsőfajta emberkék mellőzzenek mert nemvagyok kiváncsi az ilyen okos emberekre -.-
szerintem te vagy agybeteg édesem, ha már ilyeneken felkapod a vizet. az első kommentelő csak felhívta a figyelmet a hiányosságaidra. khm.. jogosan. "a 13 éves emberek" már egyenesen cikinek tartják a helyesírást, vagy mi van? :D amúgy ha már gratulációknál tartunk, hadd jegyezzem már meg, hogy :
1.- igen kreatív lehetsz, ha magadtól semmit sem tudsz kitalálni, és
2.- igen okos is lehetsz, ha már egyszer kreatívnak nem vagy kreatív, de még a google-t sem tudod használni.
szóval én is gratulálok neked! :) 15/L
Előző: teljesen egyet értek. És örülök, hogy nem maradtam egyedül a kultúrált írás terén :)
Kérdező: Elsőnek a tanácsát pedig megfogadnám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!