Jó cosplay ruha ötletek? Ti kinek öltöznétek?
én Yoruichinek öltöznék a Bleachből ( [link] ) bár még egy kicsit barnulnom kellene, de az alakom legalább megvan hozzá :D
amúgy célszerű lenne olyan animéből szereplőt választani, amit láttál/szeretsz, mert elég gáz ha megkérdezik, hogy miért pont őt választottad és nem tudsz semmit mondani
Nekem többen tanácsolták, hogy öltözzek Orihimének a Bleachból. Az ütközőim bőven vannak akkorák, mint neki, de rühellem azt az animét:)
Én legszívesebben Nana lennék az azonos című animéből, de se nem olyan vékony nem vagyok, se a személyiségem nem hasonlít. Hachinak sokkal jobb lennék, legalább a személyiségem tök olyan, mint neki:)
Milyen testalkat?
Haj/bőr/szemszín?
Kor?
Mennyit akarsz rá költeni?
Parókát felvennél?
OLCSÓBB:
Chihiro
(a legtöbb európai lány barnahajú, nem kell paróka se, a ruhákat beszerezni viszonylag könnyű)
ha szőke vagy:
Chii
(a fül-dobozokat és haj gyűrűket kell csak megcsinálni, me kell egy virásgos pasztell nyáriruha)
KÖZEPES:
Nyuu/Lucy
(kell egy pink paróka ami drágább, kontaklence, művér meg a fülek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!