Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a fanfictionökről?

Mit gondoltok a fanfictionökről?

Figyelt kérdés
Én nagyon szeretem őket, bár megvannak a kedvenc fandomjaim. Sőt, nemcsak olvasom, de írom is, főleg animéseket (Fullmetal Alchemist, Yu-Gi-Oh - Duel Monsters, Kyou Kara Maou), de írtam már filmes és sorozatos fanficet is.

2020. jún. 24. 10:52
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

semmi bajom velük,vannak néha nagyon érdekes ff-ek is,de amikor már túlmennek a határon pár shippel azt nagyon nem bírom :D

és az igazi emberek shippelését se szeretem,főleg mikor fanfictionok írodnak róluk.

de magában szerintem ez egy jó hobbi (mármint írni).

2020. jún. 24. 12:00
 2/7 anonim ***** válasza:
81%
Én nem szoktam ilyeneket olvasni.
2020. jún. 24. 12:16
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Én szeretem őket (mármint a sorozatokhoz, könyvekhez kapcsolódókat), főleg az olyanokat, amik valamit megváltoztatnak a múltban, és úgy építik fel a történetet. Jó eljátszani a "Mi lett volna, ha...?" kérdéssel :)

Az igazi emberekről, énekesekről meg ilyenekről szólóakat én se szeretem, nem értem a lényegét, bár lehet azért, mert nem rajongok egy népszerű hírességért sem, így nem is érdekelnek.

2020. jún. 24. 12:35
 4/7 anonim ***** válasza:
86%
Nem kell túlmisztifikálni. Akit érdekel az ír/olvas, akit nem, az nem. A legtöbb fanfic oldalon lehet karakterek és ship-ek szerint szűrni, hogy azt találd meg, amit szeretsz.
2020. jún. 24. 13:34
 5/7 anonim ***** válasza:
87%
Szeretem a fanfictionokat. Írni, és olvasni is, igaz, leginkább egy fandomban. Jó szórakozás, klassz időtöltés, remek hobbi, sőt, át tud segíteni a negatív időszakokon.
2020. jún. 24. 18:01
 6/7 anonim ***** válasza:
33%
Azt gondolom, hogy sok a pocsékul megírt, ritka ami tényleg jó: és sokszor a vacakokat dicsérik agyon.
2020. jún. 25. 19:26
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Szeretem olvasni és írni is. Viszont én nem "ship"-pelek, és nem írok igazi emberekről. Könyvekről, filmekről, sorozatokról írok és olvasok olyan sztorikat, amik az igazi részeként is megállnák a helyüket.
2020. jún. 27. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!