Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Tudnátok nekem minőségi...

Tudnátok nekem minőségi weblapokat/blogokat/lapokat/újságokat ajánlani? Kultúrlapokat és -blogokat szeretnék olvasni.

Figyelt kérdés

Ami érdekel: konteók (vagyis azoknak inkább a megcáfolásuk, mely kritikus gondolkodásra tanít), szkeptikus és ateista blogok, kultúr vitafórumok, kritika, tudomány, pénzügyek, befektetés, vállalkozás, tech, kulturált vita, érvelés.

Amit olvasok:

Szabadgondolkodó

Szkeptikus blog

Szkeptikus fórum

Schrödinger kutyája

Gyógyszerek, gyógynyövények

X-Aknák - Az igazság nem odaát van

Szkeptikus Társaság

EzoBioÖko

Sulinet - Tudomány vagy áltudomány?

Természet Világa - Szkeptikus sarok

TELAPO Szkeptikus honlap

Szkepticizmus halmaz

Ateizmus honlap

Urban Legends

Magyar gyökérhatározó

Puzsér és FAM

Szabadnem blog

Határátkelő

Ezisgyógyítsa

Kiszámoló

PTO

stb. :) A blogok egy része már nem aktív, azért is tudtam ennyit összeszedni, hiszen "kiolvastam" őket.

Szertár podcast (ezt hallgatom, nyilván, és nézem Róbert YT csatornáját) YTn még a Tanulom magam amit szeretek.

Szeretem a Gilbert képregényeket is, bár az nagyon kívülálló. :)

Amiről még olvasok, az a kpop, de az is nagyon kívülálló. Kérdekességek például, volt még egy, de nem jut eszembe. (valószínű az már nem is aktív)

2020. jún. 18. 14:50
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
2020. júl. 23. 01:16
 22/23 A kérdező kommentje:
2020. júl. 23. 01:22
 23/23 A kérdező kommentje:
A Balázs utazik, utazómajom is jó :)
2020. júl. 29. 16:32
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!