Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Tudnátok nekem minőségi...

Tudnátok nekem minőségi weblapokat/blogokat/lapokat/újságokat ajánlani? Kultúrlapokat és -blogokat szeretnék olvasni.

Figyelt kérdés

Ami érdekel: konteók (vagyis azoknak inkább a megcáfolásuk, mely kritikus gondolkodásra tanít), szkeptikus és ateista blogok, kultúr vitafórumok, kritika, tudomány, pénzügyek, befektetés, vállalkozás, tech, kulturált vita, érvelés.

Amit olvasok:

Szabadgondolkodó

Szkeptikus blog

Szkeptikus fórum

Schrödinger kutyája

Gyógyszerek, gyógynyövények

X-Aknák - Az igazság nem odaát van

Szkeptikus Társaság

EzoBioÖko

Sulinet - Tudomány vagy áltudomány?

Természet Világa - Szkeptikus sarok

TELAPO Szkeptikus honlap

Szkepticizmus halmaz

Ateizmus honlap

Urban Legends

Magyar gyökérhatározó

Puzsér és FAM

Szabadnem blog

Határátkelő

Ezisgyógyítsa

Kiszámoló

PTO

stb. :) A blogok egy része már nem aktív, azért is tudtam ennyit összeszedni, hiszen "kiolvastam" őket.

Szertár podcast (ezt hallgatom, nyilván, és nézem Róbert YT csatornáját) YTn még a Tanulom magam amit szeretek.

Szeretem a Gilbert képregényeket is, bár az nagyon kívülálló. :)

Amiről még olvasok, az a kpop, de az is nagyon kívülálló. Kérdekességek például, volt még egy, de nem jut eszembe. (valószínű az már nem is aktív)

2020. jún. 18. 14:50
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:

Újságok, amiket szeretek: 3. évezred és annak különszámai. Ezen kívül a nyelvtanulás is érdekel, bár azt inkább iskolában tanulom.

A portfólió is az egyik kedvenc lapom, nem is értem, hogy hogy hagyhattam ki.

2020. jún. 18. 14:53
 2/23 Mojjo ***** válasza:
100%
A Ködpiszkáló blogot szerintem érdemes még meglesned.
2020. jún. 18. 14:55
 3/23 A kérdező kommentje:
Jajj, tényleg azt is ismertem, csak elfelejtettem! Köszi, hogy írod, kapsz egy zöldet. :)
2020. jún. 18. 15:02
 4/23 anonim ***** válasza:
#2: az alimento is jó. :-)
2020. jún. 18. 15:31
 5/23 A kérdező kommentje:
Köszi, ezt nem ismertem. :)
2020. jún. 18. 16:16
 6/23 A kérdező kommentje:
A Réárünk blog is idetartozik, csak 2017 óta az sem aktív már. :(
2020. jún. 18. 21:13
 7/23 A kérdező kommentje:
vicces vagy
2020. jún. 21. 22:18
 8/23 A kérdező kommentje:
Találtam még: ne dolgozz ingyen blog, maradok a pénzemnél blog. Nem tudtam, hogy ilyen sok jó, minőségi blog van. Ebből több minőségit találok, mint yt csatornát. (talán mert itt írni is kell, nem csak beszélni? :D na meg olvasni)
2020. jún. 22. 23:18
 9/23 A kérdező kommentje:

[link]

A világnézet is jó:)

2020. jún. 26. 01:32
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül minőségi blog, de ha röhögni akarsz a különféle áltudományos marhaságokon, a mindmeghalunk.com összegyűjtött egy rakás baromságot FB-ról, innen-onnan... :-DDD
2020. jún. 26. 10:59
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!