Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » MondoCon vélemény?

MondoCon vélemény?

Figyelt kérdés
Megvagytok elégedve a rendezvénnyel?Szeretitek vagy nem?Akik régóta járnak, tapasztaltak pozitív vagy negatív változást?Ha igen,akkor mik azok?

tegnap 15:30
 1/3 anonim ***** válasza:
43%
A rendezők jól megszedik magukat azokon az ocsmány drága jegyeken...
tegnap 16:05
 2/3 anonim ***** válasza:

Én eddig háromszor voltam, csak pozitívat tudnék mondani!

Nagyon rendesek az emberek, jók és izgalmasak a programok, mindenki meg tudja találni azt amit szeretne.

Én nagyon szeretek ott lenni,deaz igaz, hogy drága. de szerintem mindenképpen megéri ha szereted az animét, mangát, japán, korea, hagyimányok,társasok, video játékok vagy fantasy dolgok, akár sima filmek! Sok minden van, van ahol kreatív is lehetsz, játékok, tánxmc, különböző fajta előadások,finom kaják csomó jó meg érdekes cucc amit meg lehet venni vagy ki lehet próbálni

tegnap 23:49
 3/3 anonim ***** válasza:

Konzultálj a kormánnyal, itt elsősorban a forint-euró árfolyam miatt vannak ilyen árak.

ma 08:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!