Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Miért utálják ennyien Zsozéatyát?

Miért utálják ennyien Zsozéatyát?

Figyelt kérdés
Rengeteg ismerősöm, úgy néz rám mint a véres rongyra, mikor megemlítem, hogy hazai youtuberek közül Zsozé munkásságát preferálom. A legtöbben azt állították, hogy azért nem szeretik, mert beszédhibás, plusz tenyérbemászó a stílusa. Én nem így látom. Ti mit gondoltok?

2020. jún. 4. 16:16
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem csak a társadalom alsó rétege tudja élvezni Zsozeatya munkásságát, mert a stílusa csak a műveletlen, proli embereket célozza meg. Aki minőségi szórakozást akar, az nem fog soha Zsozeatyát nézni.
2021. máj. 11. 10:23
 22/23 anonim ***** válasza:

21-es

A humort embere válogatja, arra is ugyan úgy rá kell érezni, azonosulni kell tudni vele, vagy csak érteni mire gondol, ez nála is és bármely más humoristánál is igaz, akik viszont abból élnek, biztos mind vicces, de mindegyiken nem tud nevetni az ember. Mindentől függetlenül sokan szeretik például HOFI munkásságát, viszont aki vagy nem élt akkor, vagy agyban nincs ráhangolódva, nem esik le neki amit mond, azt soha sem fogja érdekelni, viszont lehet egy bugyuta hülyeségen órákat nevet. Sokan gondolják azt, amit írsz és igen, vannak is ilyen emberek a chaten, meg sok kisgyerek, amit ő is tud, de ettől függetlenül rengeteg értelmes ember is nézi. Zsozeatya talán az az ember, aki szinte bárki lehetne egy jó hangulatú társaságban, mint karakter. Szövegelőgép, hangulat felelős és épít arra, hogy a körülötte lévők mit tesznek épp ezért megy úgy az RP is nála ahogy, hisz ebből cselekszik valamit. A vadállat és elmebeteg öreg egy szerep, karakterébe bele éli magát mindig és ez alapján hozza azt amit és ez teljesen passzol is oda. Nyilván azzal már én sem értek egyet, hogy alapvetően minden játékot a GTA RP karaktereik bőrében játszanak többnyire, amivel nem is lenne gond, mert vicces és ott is van rengeteg helyzeti komikum és marháskodás, de tény olykor már túlhúzza, azért bízom benne, hogy ezt majd más módon átforgatják és más irányt is vesz majd az adások menete, bár mint mondtam ez így szórakoztat!

2021. máj. 11. 15:06
 23/23 anonim válasza:
Szerintem nincs baj a káromkodással, szerintem a nagy többség szokott. Az őszintesége jó dolog, de összességében a humorában az ötödikes fiúkra emlékeztet, azért nem kedvelem. Az éretlenség jut róla eszembe.
2023. febr. 13. 08:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!