Miért utálják ennyien Zsozéatyát?
Figyelt kérdés
Rengeteg ismerősöm, úgy néz rám mint a véres rongyra, mikor megemlítem, hogy hazai youtuberek közül Zsozé munkásságát preferálom. A legtöbben azt állították, hogy azért nem szeretik, mert beszédhibás, plusz tenyérbemászó a stílusa. Én nem így látom. Ti mit gondoltok?2020. jún. 4. 16:16
11/23 anonim válasza:
Na hát az is érdekes ami itt megy :D 1 az, hogy semmiféle beszédhibája nincs, csak hülyéskedik vele, vannak gyerekei, pontosabban 2, de aki régebb óta követi munkáságát az már láthatta kezére vésve a két gyermek nevét:) A káromkodáshoz meg a tenyérbemászó stílusához annyit hogy szerintem borzalmasan szórakoztató tartalmakat gyárt, ezáltal a kisebb korosztály is hozzáterelődik... elmondta ő is naaaagyon sokszor hogy a szülő felelősségi körébe tartozik hogy mit néz a gyereke, ha pedig nem felügyeli vessen magára. Nevelés kérdése hogy a gyerek hogy beszél, viselkedik, nem pedig azoké az embereké akiket esetleg a gyerek néz. Alapvetően Zsozé egy nagyon szerethető személyiség, és a keménymag tudja, hogy ő is tud komoly lenni. Könyvet ne a borító alapján...
12/23 A kérdező kommentje:
2020. júl. 8. 13:14
13/23 anonim válasza:
Vannak gyerekei, ráadásul kettő.:)
15/23 anonim válasza:
Két gyerekről tudtam, a harmadikról nem. Honnan az infó?
16/23 anonim válasza:
Shakes&Fidget adásban elhangzott a legutóbbiban, talán a YT összefoglalóban is benne van, de kétlem! Nem akarja, hogy a sok idióta megtudja!
17/23 anonim válasza:
Az egyik rp liveba szólta el magát. Mert ő sem akarta elmondani, de mivel kicsúszott a száján, ezert mar tisztázta, hogy van 2 tinédzser fia, és nemsokára jon a harmadik❤️
18/23 anonim válasza:
Na ja, főleg úgy, hogy egyszer az egyik be is ült a székébe. 😂 Zsozé egy titokzatos ember, de igaza is van, sok agyatlannak azért jó hogy nem ad ki mindent!
19/23 Szmuki válasza:
Valaki tudja hogy mit jelent a hónap kifejezés stremjében amikor ezeket megköszöni mit tud ezekkel kezdeni vagy valaki azóta támogatja vagy mi
20/23 anonim válasza:
Akik feliratkoznak a csatornára (úgy mint Twitchen), azok nem csak követik, hanem X összeggel támogatják havonta, amikor feliratkozik valaki, akkor kiírja a gép, hogy hányadik hónapja ad támogatást neki, ezt köszöni meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!