Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Miért utálják ennyien Zsozéatyát?

Miért utálják ennyien Zsozéatyát?

Figyelt kérdés
Rengeteg ismerősöm, úgy néz rám mint a véres rongyra, mikor megemlítem, hogy hazai youtuberek közül Zsozé munkásságát preferálom. A legtöbben azt állították, hogy azért nem szeretik, mert beszédhibás, plusz tenyérbemászó a stílusa. Én nem így látom. Ti mit gondoltok?

2020. jún. 4. 16:16
A kérdező szavazást indított:
Zsozé nagyon szellemes, és jó videós!
Zsozé egy bunkó senkiházi!
Engem nem izgat, én csak külföldi videókat nézek!
74 szavazat
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
30%
Egyet tudok érteni a barátaiddal, azért mert primitív suttyó színvonalú szórakoztatás.
2020. jún. 4. 16:44
 2/23 anonim ***** válasza:
32%
Meg konkrétan én munkásságnak sem nevezném azt hogy játszik és közbe néha belebazdmegel. Annál még az ultracringe Gery szerencsétlenkedését is jobban lehetne "munkásságnak" csúfolni.
2020. jún. 4. 16:47
 3/23 anonim ***** válasza:
38%
Az hogy beszédhibás, arról nem feltétlen tehet, amiatt nem szólnék le senkit. Az már jóval inkább zavar, hogy minden második szava valami alpári káromkodás/beszólás és emiatt fogja meg a fiatalabb korosztályt, mert mennyire menő káromkodni. 30+ éves létére elég igénytelen, hogy ilyen tartalmat gyárt.
2020. jún. 4. 19:07
 4/23 anonim ***** válasza:
85%
Zsozét azért is szeretik sokan (mármint főleg akik régebbóta követik - mint Én is) mert őszinte és szókimondó. A túlzott szókimondása lehet nem tetszik sokaknak. És nem azért káromkodik sokat, hogy megfogja a fiatalabb gyerekeket (nem is ez a célja, hogy magához rendelje a tejfogú kinderkommandót :D), hanem ő Ilyen, főleg a kőműves közeg múltja miatt is. Ha nem tetszik nem kell nézni, de attól még ha valaki követi és szereti amit csinál, nem szabad elítélni. (én sem anyázom azokat akik majd behugyoznak, annyira rajonganak bájalekszért meg erbencéért s társai).
2020. jún. 5. 14:47
 5/23 anonim ***** válasza:
90%

Nem követem, mert nem érdekel, de ha néha nézek tőle "vidinyót", felsikítok a röhögéstől, olyan hasonlatokat mond. A beszédhiba meg szerintem illik ehhez stílushoz.

Más csatornákon való vendégszereplései is jók (pl. Szerinted).

2020. jún. 9. 00:56
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Megkérdezhetem az előttem szólókat,hogy mégis milyen beszédhibáról van szó? Tudomásom szerint ugyanis semmi féle ilyen hibája nincs! Mire gondoltok?
2020. jún. 25. 01:41
 7/23 Szmuki válasza:
23%
Igaz hogy vannak gyerekei?
2020. júl. 6. 01:38
 8/23 A kérdező kommentje:
Nincsenek. :)
2020. júl. 6. 13:30
 9/23 Szmuki válasza:
És valóban kőműves volt?
2020. júl. 6. 16:38
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Igen!
2020. júl. 6. 21:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!