Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Miért kér a pdf Anita blog...

Liána33 kérdése:

Miért kér a pdf Anita blog meghívót?

Figyelt kérdés
Pár napja még simán rátudtam menni az oldalra, viszont most már meghívót kér. A kérdésem annyi, hogy hogyan szerezhetek meghívót? Ha valaki tudna küdeni, annak igazán hálás lennék.

2020. ápr. 25. 01:15
1 2 3 4
 31/34 anonim válasza:
94%

Ez engem is érdekelne. Találtam egy hasonló oldalt. A neve Pdf Anastasia könyvei. Itt is vannak olyan könyvek,amik máshol nem elérhetőek.

[link]

2020. dec. 13. 18:04
 32/34 Anita89 válasza:
100%
Sziasztok, kedves érdeklődők! Sajnos muszáj volt megszüntetni az oldalt, mert megszünt a drive oldalam! Igy ma könyvtáram megszünt! Köszönöm hogy ennyj idő után is rákerestek, nagyon aranyosak vagytok! Puszi PdfAnita 🥰😘😉
2021. dec. 28. 22:19
 33/34 anonim ***** válasza:
Szia, ez sajnálatos:(. Legjobb pdf-es oldal voltál! 😊
2022. jan. 3. 21:10
 34/34 Anita89 válasza:
100%

Sziasztok kedves blog olvasòim! Anita vagyok.

Nagyon, nagyon sajnálom, hogymegszünt a blogom. A blogon lévő könyvek lettek törölve, a saját google drive oldalam szünt meg. A googlenek jelentették. Igy nem volt értelme a blog maradásának. Nem lett meghivòs.

Pár éve kacérkodom az irással, ezért újra készitettem egy blogot.Itt megtaláljátok a történeteimet.

Ha kedvetek van nézzetek be.

[link]

2023. máj. 16. 14:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!