Liána33 kérdése:
Miért kér a pdf Anita blog meghívót?
Figyelt kérdés
Pár napja még simán rátudtam menni az oldalra, viszont most már meghívót kér. A kérdésem annyi, hogy hogyan szerezhetek meghívót? Ha valaki tudna küdeni, annak igazán hálás lennék.2020. ápr. 25. 01:15
1/34 jemo válasza:
Bocsi, válaszolni nem tudok, de engem is érdekel a válasz! Annyira jó oldal volt...:( Nem állok készen az elvesztésére...:P
2/34 anonim válasza:
Én is pont így vagyok vele, és engem is bosszant...
3/34 anonim válasza:
Én is próbálkozom megtalálni, hol lehet felvenni a kapcsolatot a blog szerkesztőjével, de egyenlőre nem találok semmit és nem tudom kinek kéne írni, hogy szerezhessek meghívót. De ha valakinek lesz információja, kérlek írjátok meg. Köszi
4/34 anonim válasza:
Imádom azt az oldalt ,csak sajnos nekem is meghívót kér.:( Viszont én annyit tudok ,hogy az oldal szeptemberben volt utoljára frissítve abból a szempontból ,hogy akkor töltött fel utoljára könyveket.
5/34 anonim válasza:
Nekem is mehívót kér. Viszont találtam egy oldalt, ami nagyon hasonlít
Link: [link]
6/34 Meszter2005 válasza:
Ajjj, én is pont ezzel a problémával küzdök. Vannak könyvek, amik csak neki voltak fent az oldalán :(
7/34 anonim válasza:
Igen ezt a linket én is megtaláltam, de a PDF. Anita oldalon sok olyan könyv volt fenn, amit most semelyik másik oldalon nem találom. Lehet, hogy az oldalt törölték?
Link: [link]
8/34 anonim válasza:
Én is sajnos most vettem észre imádom az oldalt.
Az elöttem szólóknak a másik oldal amit linkeltek nem olyan jó de a semminél jobb.
Remélem helyreáll az Anita oldala.
9/34 kincsem74 válasza:
Sziazstok!
Azt nem tudja Valaki, hogy hogyan lehetne a oldallal felvenni a kapcsolatot, hogy meghívót kérjünk?
Nem találtam semmit.
10/34 Rbea1975 válasza:
Sziasztok!Sikerült valamit kideríteni bárkinek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!