Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Miért kér a pdf Anita blog...

Liána33 kérdése:

Miért kér a pdf Anita blog meghívót?

Figyelt kérdés
Pár napja még simán rátudtam menni az oldalra, viszont most már meghívót kér. A kérdésem annyi, hogy hogyan szerezhetek meghívót? Ha valaki tudna küdeni, annak igazán hálás lennék.

2020. ápr. 25. 01:15
1 2 3 4
 21/34 anonim válasza:
100%

Én 2x is megprobaltam felvenni vele a kapcsolatot. Először azt a választ kaptam, hogy bocsesz de a Google megszüntette az oldalt. Sajnos nem tudom hogy ez mennyire fedi az igazságot mert konkrétan van fent a hálón legalább 5 olyan oldal ami már évek óta nem aktív és a könyvek mégis fent vannak.

A második megkeresesemre pedig még a fáradságot sem vette hogy válaszoljon, pedig gondoltam ha segítene valahogy megtudnam veletek osztani.

Az egészben az a rossz, hogy évekig támogattuk és mikor közölte hogy ideiglenesen nem tesz föl könyveket, akkor is reménykedtünk és támogattuk rengetegen és semmi reakciója nem volt, mindössze csak annyi hogy a negatív kommenteket törölte. Tudom és köszönöm is hogy rengeteg könyvet kaptunk tőle de annyit megérdemeltunk volna hogy figyelmeztet minket hogy hamarosan megszunik az oldal hogy legyen időnk letolteni a könyveket. Esetleg elköszönni, hogy mi is megtugyuk neki köszönni a munkásságát.

(Nem hiszem hogy egyik percről a másikra a tudta nélkül szüntették volna meg az oldalt) Na mimidegy is, küldtem neki egy második levelet az első után kb. most 2 hónap múlva és még választ sem kaptam.

Hát tényleg sajnálom, jó kis oldal volt, remélem hogy majd szert teszünk valami más klassz oldalra.

Sziasztok, sajna ennyi infóm van.

Kedves Anita!

Egy kicsit (nagyon😁), hogy elvesztettek vagyunk nélküled.

Sajnos nagyon rosszul jött ki a helyzet hogy igy hirtelen megszunt az oldalad, igy meg időnk sem volt lementenni a konyveidet és sajnos a legtöbbje csk nálad volt fent.

Van esetleg lehetőség hogy valamilyen formában megkaptam őket. Esetleg driveba vagy akár nekem úgy is jó ha postán küldök neked egy pedndrivet és arra rá lehetne rakni őket. (Természetesen minden költséget állok)

Nagyon boldoggá tennél ha bármilyen formában tudnál segíteni!

Nagyon köszönöm.

2020. júl. 4. 19:10
 22/34 anonim válasza:
100%
Az utolsó bejegyzés a neki írt második levelem
2020. júl. 4. 19:22
 23/34 anonim ***** válasza:
100%

Én aprilis 30-an irtam neki e-mailt:

Szia! Csak meg szeretném kérdezni, hogy kérhetnék-e meghívót az oldaladhoz? Köszönjük a munkádat, nagyon jó oldal! Előre is köszi a válaszod!

Nem kaptam választ sajnos:(

2020. júl. 12. 14:06
 24/34 anonim válasza:
90%
Szerintem egy kiadó jelenthette, mert azért valamennyien tudjuk, hogy ez nem legális, és kemény szerzői jogi problémák vannak az ilyen oldalakkal.
2020. aug. 5. 22:04
 25/34 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos előbb utóbb ez vár a pdf-es oldalakra. Emlékszem volt egy nagyon jo oldal talan az volt a neve, hogy pdfkonyvekmindenmennyisegben.hu vagy valami ilyesmi, es komolyan rengeteg konyv es megszunt sajnos:(
2020. aug. 5. 23:28
 26/34 anonim ***** válasza:
75%
Mert warez
2020. aug. 5. 23:37
 27/34 bellu56 válasza:
100%
Még senkinek sem sikerült felvenni a kapcsolatot a bloggerrel ? Én is nagyon szeretnék meghívót, sok könyv csak nála volt elérhető. Ha esetleg megszüntette az oldalt, azért bejelenthette volna, nem tisztességes ennyi embert felültetnie. Ha viszont nem, akkor miért nem jelezte előre, hogy meghívásos lesz az oldal ? Vagy legalább igy utólag jelezhetné valahol, hogy mi a helyzet. Nem ?
2020. aug. 23. 15:28
 28/34 anonim válasza:
100%
Sziasztok! Számomra az a fura hogy nekem is van könyves blogom, de azt nem akarja megszüntetni a google. Monjuk nem is foglalkoztam vele , s nincs is olyan sok fent.
2020. aug. 31. 19:33
 29/34 anonim válasza:
100%
Anitatol kaptam a calaszomra egy emailt hogy megszunt a drive oldala ahova fel lettek töltve a könyvei igy senkivel se tudja megosztani
2020. okt. 8. 15:34
 30/34 anonim ***** válasza:
Ohh;((
2020. okt. 8. 22:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!