Van megoldás helyrehozni egy elrontott rendelést?
Bandcamp-ről rendeltem egy lemezt, de későn vettem észre, hogy rossz lakcímet adtam meg. (csak városnév és irányítószám lett megadva). A lemezt már postázták... Ilyenkor mi történik? Azonosítás hiányában visszaküldik a feladónak, és újra kell postaköltséget fizetni?
Már írtam a lemezkiadónak, de most be vagyok sózva kicsit... (Tudom, elszúrtam, idióta vagyok)
Szóval vajon mi a megoldás ilyenkor?
Igen, kiküldték így... Azóta felvettem a kapcsolatot az előadóval, tracking number-t nem tudott adni hozzá, szóval a postán így szóba se állnak velem.
Már csak abban reménykedhetek, hogy visszaküldik a feladónak, de a magyar postától vajon mennyire ilyesmit elvárni? Eléggé belesz__ósak...
Vajon semmi esélyem sincs, hogy megtudakoljam, hogy a nevemre szóló csomag hogy állhat?
A körzeti postahelyen érdeklődj.
Általában ha név telefonszám van a csomagon, felhívják és egyeztetik a címet. Ha nincs kedvük ezzel foglalkozni, visszaküldik a feladónak. De ha korábban jelzed a postán a problémát, valószínű nem tudnak kibújni a kérésed alól. Bár ez sok mindentől is függ.
Végül megkaptad már a csomagot?
Bementem, megkérdeztem, de elküldtek azzal, hogy ha nincs cím meg csomagszám, akkor nem tudnak velem mit kezdeni...
Azóta semmi sem történt, a csomagom még mindig a világűrben lebeg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!