Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Elszúrt hajra megoldás?

Elszúrt hajra megoldás?

Figyelt kérdés

Egy tanuló fodrász vágta a hajam és nem pont az lett, amit kértem. A kívánság az lett volna, hogy hátul és két oldalt nullással átmenetesen igazítsa a tetejéhez, a tetején közepén hagyja meg csak kicsit vágjon. Ott amúgy sem hosszú 2 és fél centi körül van.

Nos, ami lett... Hátul és két oldalt sikerült a tetejéhez igazítani, de a teteje durva. Gyakorlatilag elől a egy tincsben a "frufrumnál" tényleg nem is nyúlt hozzá, te mögötte nem hagyta meg vonalban, hanem géppel azon is átment... Szerintem ilyen 5 milis lehet...

Menjek vissza és vágassam le az egész kontár munkát vagy húzzak sapkát, majd kinől?

2014. nov. 19. 16:06
 1/2 anonim válasza:
azt is lehet,hogy megnöveszted (ricinus olaj) és utána egy tapasztalt fodrásszal megcsináltatod ahogy szeretted volna. ha nagyon vészes és ezt nem akarod van póthaj. más nem jut eszembe ne haragudj,nem tudom elképzelni a hajadat..:/
2014. nov. 19. 16:40
 2/2 anonim ***** válasza:

Azért nem nevezném kontár munkának. Ha végzett fodrász lenne és elszúrja a hajad, akkor igen.

Ha nem tetszik így, akkor javíttasd ki, a frufrurészt is lehetne rövidebbre vágatni, aztán majd megint megnő.

2014. nov. 19. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!