Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Nektek nem hiányzik az msn...

Nektek nem hiányzik az msn meg az akkori élet?

Figyelt kérdés

2019. okt. 20. 20:19
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát az biztos hogy akkoriban fele ennyi gondom nem volt az életben.
2019. okt. 20. 21:07
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen,én is így gondolom...
2019. okt. 20. 21:17
 3/5 anonim ***** válasza:
80%

Nekem az MSN nem. Engem sajnos akkoriban olyan ismerősökkel áldott meg az élet, akiknek minden betűhöz valami idióta gif vagy anime karakter volt beállítva és fél óra volt mire elolvastam egy üzenetét, mert egyesével végig kellett mennem, melyik gif melyik betű.

Az "akkori élet" meg... nyilván fiatalon sokkal kevesebb gondja van az embernek. Feltéve, ha megfelelő körülmények között él.

2019. okt. 20. 22:04
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát igen. Nem mindenkinek lehetett jó a gyerekkora sajnos. :/ Nekem jó volt de azóta minden nagyon rossz lett és nagyon hiányzik a régi élet a régi közösség.
2019. okt. 20. 23:14
 5/5 anonim válasza:
80%
Nem hiányzik egyik sem, sokkal jobb programok lettek chatelésre és az életem messze jobb lett (alkiholista fatertól normális nevelőfaterhoz, majd jó álláshoz vezetett az út)
2019. okt. 26. 05:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!