Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyire parasztsá...

Szerintetek mennyire parasztság helyet foglalni a BP Park teraszon?

Figyelt kérdés

Aki jön az csak később tud,addig egyedül leszek. Nem nagyon tudom hogy mennek ott a dolgok,hogy most ha hamar érkezek és beülök egyedül egy 4 székes asztalhoz azt milyen szemmel nézik. Aztán ha odajön egy társaság és mondom,hogy 1-et foglalok vagy csak az egyik széken rajta van a táskám,nem-e szólnak be vagy valami. Nem kelt el az összes jegy,szóval elvileg nem lesz akkora telt ház,de a székek azért gondolom el lesznek foglalva.

Mert amúgy ha ez nem játszik akkor megyek én is inkább későn,azt max állunk,bár ott nem túl előnyös. Vannak parasztok akik csak úgy beállnak a kilátásba és a fél terasznak fel kell álljon,hogy lásson valamit,pl.múltkor mikor a Disturbeden voltam,akkor is ez volt,de én nem vagyok ilyen. Nem is értem,hogy miért nem adnak annyi jegyet oda amennyi szék van,vagy miért nem tesznek több széket.

2019. júl. 24. 22:38
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!