Szerintetek mennyire parasztság helyet foglalni a BP Park teraszon?
Aki jön az csak később tud,addig egyedül leszek. Nem nagyon tudom hogy mennek ott a dolgok,hogy most ha hamar érkezek és beülök egyedül egy 4 székes asztalhoz azt milyen szemmel nézik. Aztán ha odajön egy társaság és mondom,hogy 1-et foglalok vagy csak az egyik széken rajta van a táskám,nem-e szólnak be vagy valami. Nem kelt el az összes jegy,szóval elvileg nem lesz akkora telt ház,de a székek azért gondolom el lesznek foglalva.
Mert amúgy ha ez nem játszik akkor megyek én is inkább későn,azt max állunk,bár ott nem túl előnyös. Vannak parasztok akik csak úgy beállnak a kilátásba és a fél terasznak fel kell álljon,hogy lásson valamit,pl.múltkor mikor a Disturbeden voltam,akkor is ez volt,de én nem vagyok ilyen. Nem is értem,hogy miért nem adnak annyi jegyet oda amennyi szék van,vagy miért nem tesznek több széket.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!