Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Ez elég nagy parasztság?

Ez elég nagy parasztság?

Figyelt kérdés
Van egy haverom, fel akarta venni az egyik volt barátnőmet MSN-re, de én meg meg akartam tőle kímélni, ezért megadtam neki egy teljesen mást, amit később én regisztráltam, majd ezzel a címmel kezdtem el beszélgetni vele és szívatni, mint az állat. Viszont egyik nap meg mondta, hogy kemény a csaj, de akkor is megtöröm és megszerzem magamnak. Szal most hogy a p*csába mondjam el neki, hogy csak én vagyok és nem beszélgetett lánnyal soha. Mellesleg egy csomószor utaltam arra, hogy én vagyok, meg egyszer félre is írtam véletlenül, abból egy normális embernek le kellett volna, hogy essen, de ez meg nem fogta fel. Szombaton el akar menni egy szórakozóhelyre ahol ott lesz a csaj (nem lesz ott csak én mondtam). Holnap meg nem lesz MSN-en nem tok neki szólni se, ez a hülye meg tényleg el fog menni!
2010. nov. 5. 23:53
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha kicsit barátként tekintesz rá, és nem vagy túl puhap.cs, akkor még idejében próbálsz neki szólni telefonon, vagy élőben. Gáz, de hát aki elkövet valamit, akkor vállalja a következményeket...

Ja, és igen, parasztság.

2010. nov. 6. 00:12
 2/5 anonim ***** válasza:
egyetértek
2010. nov. 6. 00:42
 3/5 anonim ***** válasza:
derítsd ki gyorsan megy-e valahova a csaj és küld oda had beszélgessen vele:D
2010. nov. 6. 11:41
 4/5 J.E.S.U.S. válasza:
ez teccik jol tetted en meg jobban meg szivattam volna xDDD
2010. nov. 30. 02:17
 5/5 anonim válasza:
Mi volt ez a pusztító alpáriság?
2012. ápr. 13. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!