Tudnátok jó Yaoi mangákat ajánlani?
Leginkább olyat szeretnék ami 18+os. Nem szeretem az olyanokat ahol mindössze csak egy csók csattan el
Illetve ha már a mangáknál tartunk akkor valaki esetleg tudna néhány 18+os animét is? Természetesen ennél is a yaoi temajuak érdekelnek. Nem baj ha nincs meg online szívesen le is töltöm^^
Köszönöm szépen előre is a segítséget!:3
A Ten Count-ot én is ajánlom. De ezek se rosszak:
Royal Servant
Crimson Spell
Viewfinder (hosszabban You are my loveprize in viewfinder) van OVA-ja is
Honto Yajuu
Kuroneko Kareshi no Afurekata/Asobikata/Amaekata/Aishikata/Nakasekata (a sorrendjükre bocsi nem emlékszem)
Nekoka Kareshi no Ayashikata
Dakaretai Otoko 1-i ni Odosarete Imasu: ebből nemrég csináltak animét is
Killing Stalking: nekem első körbe nem jött be így nem tudom pontosan milyen, de a durvább kategória
Néhány anime, többségét talán már láttad is:
Love Stage
Junjou Romantica
Ao no Kusabi
Koisuru Boukun
Okane ga Nai
Illetve én annó meglepődve tapasztaltam, hogy ha bizonyos animék (amikben sok srác karakter van) neve után beírod a "doujinshi" szót akkor elég sok kis rövid olvasnivalók vannak. (pl ezeknek elég sokat gyártottak a fanok: Durarara, Togainu no Chi, Kuroko no basket, Reborn!, D.Gray-man)
Remélem találsz olyat amit még nem láttál és tetszik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!