Ismer valaki ilyen mangát? Yaoi vagy shounen ai mangát keresek jobban szeretem a Full Color-os, hosszú mangákat ezért ha valaki ismer ilyen mangát és elküldené a címét azt értékelném.
Naruto, mint fullcolor yaoi manga? :D Bárcsak...
Kérdező, én ajánlom a webcomicokat! Magyarul utoljára a YAOI/BL Fordítások blogon olvastam őket, de ha tudsz angolul, akkor a Tapasticon is találsz.
19DAYS és Killing Stalking is ott van. Khm, igazából egyik sem konkrét manga, de a stílusa az. Az első egy naaaagggggyon lassú shounen ai, kevéske aranyos jelenettel, kevéske izgalommal, sok humorral. Aaaa második meeeeggg... Itt átadom a szót: (A Vélemény/Ajánlás és a Műfaj/Téma szekciót erősen ajánlom, hogy aki megnyitja a linket, az nézze át!! )
19Days-t én is olvasom, nagyon rövid részek, aranyos sztorik, de nem halad.
A másodikat amit írtál, nem való 18 éven aluliaknak. Nem az a cuki BL sztori, hogy az osztálytársak vagy tanár és diákja összejönnek és boldogan élnek. Én beleolvastam, de elég is volt. Annak ajánlom, aki imádja a horrort, kínzást, vért és a pszicho vonalat. Pl aki szerette a Hannibál sorozatot vagy a Dextert, annak simán jó, főleg, hogy egy kis homo rész is itt ott beficcen.
Never understand
Make bark
The baker on the first floor
Window beyond window
A man like you
Hírtelen ennyit találtam :3 A Killing Stalking fenomenális (szerintem) de tényleg csak akkor kezdj bele ha bírod a véres, horror sztorikat, és nem triggerel a nemierőszak meg különböző kínzások
Igen, azért linkeltem és hívtam fel a figyelmet a Killing - nél, hogy tessen majd a kérdező azért átnézni a műfajokat, témát, leírást, hogy eldöntse, mennyire veszi be a gyomra. Én személy szerint nagyon szeretem, de engem is rászokott venni a fintorgásra, illetve van, hogy el kell gondolkodnom adott szituációkon. De ezért szeretem, nagyon jó kis képregény.
A 19DAYS meg továbbra is bátran ajánlom. Én sajnos a 200. minifejezet felett meguntam, de a kérdező lehet, hogy kitart mellette majd a végén. :)
Nem akarom szétoffolni szegény kérdező kérdését, így nyitottam neki egy új topicot, ha gondoljátok, akkor ott kitudjuk beszélni :)
https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__konyvek__9022377-..
Kérdező, ne haragudj az offért! Kiengesztelésül ajánlok még:
Élet Halál kérdése: Ezt is érdemes elolvasni! Főszereplője két istenség: Élet és Halál. Az ő érzéseiket, életüket és szerelmüket mutatja be a képregény. Ami a legjobb benne, hogy az íróhölgy meglépte a sztereotípiákat, és irdatlan édes karaktereket alkotott! Kukkantsatok bele. (Fekete-fehér)
Dear Boy: Kis szerelmi slice of life, sok mindent nem tudok mondani róla, de valamit ki emelek, ami fontos: a karakterek félig állatok :D Szarvas, bika, kígyó, róka, ló, ... Minden van itt. :D Én nem olvastam végig a kijött oldalakat, nem tudtam megbarátkozni az állati mivoltokkal. (Színes)
No way!: Ennek a sztorijára már nem emlékszem annyira... Annyi van meg belőle, hogy ez egy fantasy, amiben két királyságot akarnak egyesíteni egy előre elrendelt házassággal, azt hiszem vámpírok és tündérek között. A házasság és tündér-vámpír téma ellenére ez egy yaoiii :D (Színes)
Starfighter: Eeeezzzz.... Egy sci-fi köntösbe bújtatott hárem sexcomic, ami nem finomkodik, és mutat mindent, amit a rajongók látni szeretnének. Én különösebb történetet nem fedeztem fel benne, legalábbis ameddig olvastam. (Fekete-fehér, de kivan dolgozva rendesen)
Sunshineboy (Leftovers): Ez egy slice of life, a felnőtté válásról szól lényegében. Túl sokat erről se tudok mondani, a lényeg benne van az első mondatban. Egy nagyon helyes kis webcomic, amit az alkotó a későbbiekben szeretne sötétebb vizekre eveztetni. A karaktereinek megvan a maguk egyéniségük, amikből nem esnek ki. (Fekete-fehér, részletes)
[link] Én itt kezdtem el olvasni őket, aztán átmentem a Tapastic-ra, és angolul olvastam őket. Nem tudom, hogy futnak-e még, de szerintem a legtöbbjük igen.
Ki gondolnááá, de megint ééén! ~~~
Bocsi, de ez lemaradt:
Ez kapott teljes fordítást, sajnos már vége lett... Nem összefüggőek, csak random oldalakat, de nagyon helyes, szórakoztató. Érdemes elolvasni. Az ördög és egy ember szerelméről szól. Szintén nem azokkal a tipikus karakterekkel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!