OGERETSU TANAKA mangái kötelezőek!!! Kivéve a Yarichin. A nagy részüket megtalálod a Kaibutsu.gportal - on.
Még pár darab (nem csak shounen ai) :
Oku-san's daily fantasies (egyik kedvencem, jókat szórakoztam rajta XD )
Blue Sky Complex
Kabe no Naka no tenshi
Kigurumi planet
Seven days
Minori no te
Osomatsu-san DJ: Sayonara, Mata Raise
Osomatsu-san DJ: WE are HIS sex toys
Sick
Ten count
Test play (oneshot)
Trap
Hybrid child
Thursday depression
Tomodachi Ijou no Koto, Shitai.
Hitorijime boyfriend
Hitorijime my hero
Ten Count (mert ennek minden listában ott kell lennie xD )
Rouge
Webcomic:
Élet-Halál kérdés
Sunshineboy (vagy Leftovers)
Starfighter
19DAYS
Két 21+ :
Killing Stalking (pszichésen megterhelő)
Blood Bank (tele erotikus jelenetekkel, az alkotójának plusz fogalma sincs mi az a cenzúra)
Én yaoiordenen, usagi.gportal-on és néha a yaoiblood-on szoktam BL után kutatni.
Naa, szegény Yari-bu, azért azt is szeretjük a maga nemében ;w; xD (főleg, hogy animét kap az ősszel... bár nem azt mondom, hogy nem tudtak volna találni olyat, aminek az adaptációjának jobban örültem volna, de kezdetnek ez is megteszi :3)
Amúgy a kérdésre válaszolva, Ogeretsu Tanaka, Kotetsuko Yamamoto és Beriko Scarlet mangáit én is ajánlom :3
Never Understand (<3)
Konya mo Nemurenai, és a folytatása, a Kimi to Kore Kara
Honto Yajuu
19 Tian
Blue Sky Compley
Blue Lust
Ten Count
Harapeko Usagi to Koisuru Ookami
Wolf in the House
A Yari bu-t én is szeretem amúgy, csak aki még soha nem olvasott Ogeretsu-t, az ne ezzel kezdjen! xD Merőben más történetű és hangulatú mangákat ad ki a két csókolni való keze közül, inkább ehhez szokjon hozzá az olvasó.
Az ajánlásaid én is köszönöm amúgy! *v* Csipegetek belőlük én is; listáztam is már párat magamnak, amiket még nem ismertem, de szimpatikusak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!