Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Anime,10 éves lányoknak?

Anime,10 éves lányoknak?

Figyelt kérdés

Animét keresek 10 éves lányoknak azt ki kell kössem hogy indavideón néznénk és szinkronost akarnak.

Soul Eater're gondoltam de megnéztem az első 5 percet és szerintem egy picit durva.

Még egy dolog hogy én (17) fiú nézném velük szóval (ha lehet) ne legyen nagyon szájbarágós de ez másodlagos hogyha ők örülnek akkor én is.

2019. márc. 3. 18:48
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
68%

Ott vannak még a szinkronizált Ghibli animemozik is.

Ezek közül a Macskák Királyságát én jó szívvel ajánlom.

2019. márc. 6. 11:29
 22/24 anonim ***** válasza:
68%

Nagyon jó h említitek a Ghibliket, Miyazaki rendezővel, a link egyébként csak azért nem működik, mert regisztrálni, majd belépni kell hozzá animeaddict -re.

A lényeg h ott a szinkronosakat kell a keresőben kiválasztani, majd a keresési eredményekre kattintva előjön az adott anime adatlapja, leírással, és műfajmegjelöléssel.

Egyébként érdemes megválogatni a Ghibliket, sok a jó, de nem mind való 10 éveseknek. Van, amit unnának, és van, ami inkább felnőtteknek való.

2019. márc. 7. 00:22
 23/24 anonim ***** válasza:
A link nem a regisztráció miatt nem jó... Konkrétan beállítottam a keresést, ki is adta az igény szerinti listát, amit én belinkeltem. De engem a link nem az igény szerinti listára vezet el, hanem egy sima listához, ami felsorolja az összes adatbázisban levő animét. Azért írtam utólag, hogy állítsa be magának.
2019. márc. 7. 00:44
 24/24 elizabeth13 válasza:
Akagami no Shirayuki-hime
2019. márc. 9. 15:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!