Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Anime,10 éves lányoknak?

Anime,10 éves lányoknak?

Figyelt kérdés

Animét keresek 10 éves lányoknak azt ki kell kössem hogy indavideón néznénk és szinkronost akarnak.

Soul Eater're gondoltam de megnéztem az első 5 percet és szerintem egy picit durva.

Még egy dolog hogy én (17) fiú nézném velük szóval (ha lehet) ne legyen nagyon szájbarágós de ez másodlagos hogyha ők örülnek akkor én is.

2019. márc. 3. 18:48
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
68%

Szia! A Yumeiro Patissiere-t ajánlom. Felirattal van csak, de szerintem ilyen idős kislány imádná.

(Egyébként ha nem szeretnél annyira lányos animét nézni velük, akkor a helyedben megismertetném velük az Avatar Aang legendáját, ami ugyan nem anime, de vannak hasonló elemei.)

2019. márc. 5. 16:36
 12/24 anonim ***** válasza:
68%
Lovely Complex, szintén szinkronos :)
2019. márc. 5. 17:15
 13/24 A kérdező kommentje:
Köszi, nincs bajom a lányos animékkel csak azzal ha valami eszméletlen gyerekes mint a dóra a felfedező vagy bogyó és babóca, úgytűnik tudunk majd válogatni köszönöm mindenkinek.
2019. márc. 5. 17:32
 14/24 anonim ***** válasza:
68%

A Lovely Complex, amit az előző írt, inkább kamaszoknak van, tiniromantika.

Van jó ajánlat, ahogy látom, még kimaradt és nagyon ajánlható (szinkronos nem sok van, nem tudok ilyenből) :

Mai mai Shinko (kisiskolásokról szóló anime mozi, ezt mindenképp ajánlom 10 éveseknek)

Omoide no Marnie (animemozi)

Icipicit komolyabbak, komolyabb 10-11 éveseknek:

Usagi Drop (egy pasi életében először nevel gyermeket, elárvult és hozzá kerül egy ovis kislány)

Air

A továbbiak kisebbeknek elsősorban, bár alapvetően minden korosztálynak ajánlható, gyönyörű grafikával, és magával ragadó, valamint életszerű:

Binchou-tan

Kisebbeknek van még továbbá a

Chi's sweet home

Bár én pedagógusként is nézem, imádom, nagyon cuki, és életszerű, egy bájos, vicces cica kalandjai, olykor kellemetlen élethelyzetek, de alapjában a cica befogadásáról szól egy családba. Kb száz részes, egyenként kb 3 perc.

Talán még ami korosztályfüggetlen és 10 évesek is élvezhetik, egy animemozi:

Kaguya-hime no monogatari (egy falusi lányt elviszik és hercegnővé nevelik)

Momo e no tegami (fura, de aranyos szörnyeket lát egy 102 év körüli kislány, rajta kívül senki se észleli; kicsit mókás, aranyos, picit hajaz a USAbeli "Szörny RT"-re, bár ez asszem régebbi)

2019. márc. 5. 22:28
 15/24 anonim ***** válasza:
68%
Itt a végefelé TIZENKETTŐ akart lenni, nem 102 :D Bocsi.
2019. márc. 5. 22:30
 16/24 A kérdező kommentje:
Nem gondoltam volna hogy ennyi lesz. Ismétcsak lenyűgöz a közösség itt, köszönöm mindenkinek!
2019. márc. 5. 22:41
 17/24 anonim ***** válasza:
68%
Szívesen! :) (Képzeld magad elé, hogy pukedlizem illedelmesen. :D Csak mert cuki. :D )
2019. márc. 5. 22:48
 18/24 A kérdező kommentje:
Szintúgy.
2019. márc. 5. 23:10
 19/24 anonim ***** válasza:
48%

Feliratos, de szerintem a Little Witch Academy is remek anime. :)

No meg persze, a jó kis Gihbli filmek sem maradhatnak ki! Azok között több olyan is akad, amelyekben kisgyerekek a főszereplők. Ezekből sajnos nem tudok ajánlani, de listát találtok a neten, azokból tudtok válogatni. :)

Illetve Animeaddictson van külön magyar szinkron, mint "téma" a keresésnél, fusd át, hátha találsz valamit, ami megfelelnek nektek... (Linkrövidítőt használtam, remélem működik 🤷‍♀️)

[link]

2019. márc. 6. 01:00
 20/24 anonim ***** válasza:
48%
Hát nem jól küldte el, de mindegy... A keresésnél te is be tudod állítani. :)
2019. márc. 6. 01:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!