Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Anime,10 éves lányoknak?

Anime,10 éves lányoknak?

Figyelt kérdés

Animét keresek 10 éves lányoknak azt ki kell kössem hogy indavideón néznénk és szinkronost akarnak.

Soul Eater're gondoltam de megnéztem az első 5 percet és szerintem egy picit durva.

Még egy dolog hogy én (17) fiú nézném velük szóval (ha lehet) ne legyen nagyon szájbarágós de ez másodlagos hogyha ők örülnek akkor én is.

2019. márc. 3. 18:48
1 2 3
 1/24 A kérdező kommentje:
Hogyha a szinkron a baj, akkor azt végülis megtudom oldani azzal hogy felolvasom a feliratot.
2019. márc. 3. 20:41
 2/24 anonim ***** válasza:
30%

Én a Soul Eatert fiú ként 7-8 évesen néztem. Ezekkel együtt:

Naruto, Bleach, InuYasha, Yu Yu Hakusho, Slayers, Shaman King, Pokemon, Digimon, Kilari, Kukucska kalandjai.

Hirtelen ezek jutottak eszembe amiket ennyi idősen láttam.

2019. márc. 3. 21:00
 3/24 anonim ***** válasza:
48%
Ezek mind szinkronosak azért írtam ezeket.
2019. márc. 3. 21:00
 4/24 A kérdező kommentje:
Köszi szerintem soul eater egy 7-8 évesnek a véres jelenetekkel elég kemény de te tudod a többibe bele fogok nézni.
2019. márc. 3. 21:06
 5/24 anonim ***** válasza:
48%
Én szerettem mindet! 🙂🙂🙂 Bár van egy izlésem.
2019. márc. 3. 21:54
 6/24 anonim ***** válasza:
49%

Hát amik szinkronos animék azok közűl szerinrem ezek a leggyerekbarátabb animêk.

-Kukucska kalandjai

-Pokemon

-Sonic

-Kilari

-Digimon

-Candy Candy

-Lili a virágangyal

-Hello Sandybell

-Tolyo mew mew (Vadmacska kommandó)

-Sailor moon (Varázslatos álmok)

-Yo-kai watch (Yo-kai őrzők)

2019. márc. 3. 22:40
 7/24 anonim ***** válasza:
77%

Kaleido Star - szinkronos anime, 10 éves lányoknak teljesen megfelelő

Voltron: A legendás védelmező (2016-2018) - szinkronos amerikai rajzfilm (az eredeti 1981-es Voltron amerikai-japán, az alapja pedig 2 japán anime), akció, kaland és sci-fi. Eddig vért nem láttam benne.

2019. márc. 4. 12:08
 8/24 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Bele fogok nézni mindbe.
2019. márc. 4. 12:38
 9/24 anonim ***** válasza:
76%
Kaleido Star egyértelműen :D Vadmacska Kommandó :D ez a kettő ami eszembe jut...Én ezekért éltem haltam...Bár még ma is xd
2019. márc. 5. 07:50
 10/24 A kérdező kommentje:

Köszi, megnéztem az össesből az első részt és szerintem a Slayers't és a Kaleido Star't említem nekik aztán majd ők eldöntik.

Köszönöm az ajánlásokat!

2019. márc. 5. 14:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!