Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Fiúk! Ti szoktatok animét...

Fiúk! Ti szoktatok animét nézni? Ha igen, mióta?

Figyelt kérdés
Melyik a kedvencetek? És melyik műfaj?

2019. febr. 25. 21:26
 1/6 anonim ***** válasza:
47%

Én régen néztem, de attól még nem lettem rajongója!

Dragon ball volt a meghatározó az anime világa kiskoromban, mikor még vetítették a tv-ben kora reggel.

A többi pedig mellékes volt, hiszen nem szenteltem nagy figyelmet egyiknek se, de azért le írom neked, ha jól emlékszem: Kisimoto műveit olvastam, úgy mint a satan 666, naruto vagy akár a blazer drive, ami még maradandó friss élmény az a bleach és attack on titan, ezeket érdemes olvasni!

De mondom mégegyszer, ezek számomra felejtős élmények, 28 éves létemre már rég letűnt pillanatok voltak, a gyerekkori, ami nagyon intenzív emlék az még mindig a dragon ball!

2019. febr. 25. 21:38
 2/6 anonim ***** válasza:
73%

Tán' tavaly nyár eleje óta nézek rendszeresen animéket, (az idő alatt sikeresen is bezsebeltem 120 látott animét :D)

bár mostanában nem igazán szoktam,

csak a követett szezonosokat. (Tate no Yuusha, etc.) Illetve elkezdtem fordítgatni is 1-2 félbe hagyott munkát. :D

Kedvencemnek talán a Code Geass-t,

és a Phantom: Requiem for the Phantom-ot mondanám. Műfaj pedig vegyes, ami éppen megtetszik abból válogatok. ^^

2019. febr. 25. 21:45
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

hmm, hogyha az Avatar Aang legendája annak számít, nos azt legalább 3x újranéztem :D Utoljára kb 3 éve néztem...

nem tudom milyen műfaj, de nagyon tetszett :D

2019. febr. 25. 21:53
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
6-7 éves koromban a Digimon Frontierrel kezdtem. Azóta is a shounen a kedvenc műfajom :D
2019. febr. 25. 21:57
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Ment a zöld pacsi:)
2019. febr. 25. 23:26
 6/6 anonim ***** válasza:

Úgy 7-8 éve nezek. A legelső animém a naruto volt. Több kedvencen is van, de a kedvenc műfajom a shoujo

19/f

2019. febr. 26. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!