Hogy mondjam el a szüleimnek, hogy szeretek animét nézni?
Nem merem elmondani nekik... Pedig már sokszor utaltam rá, és vagy ma vagy holnap rendelek egy pólót amire rá van írva h Senpai... (ez is egy utalás lenne xd. De igazából nagyon tetszik az a póló) Sokat gondolkodtam a cosplayeken is. A nővérem elött is sokat hallgatok vocaloidokat, de ha megkérdezi h szoktam-e animét nézni akkor azt letagadom...
Igen, elég fura vagyok XD
Mit tanácsoltok? Hogyan mondjam el nekik?
"Szoktam animét nézni."
Annyira nem bonyolult. Nem azt készülöd bevallani, hogy meleg vagy... az azért jóval nagyobb lelki stresszel jár. Az anime csak egy érdeklődési kör. Azt hogy vallanád be például, hogy szoktál, teszem azt, MCL-t hallgatni? Na ugye.
Én például el sem mondtam így a szó szoros értelmében, egyszer csak animés lettem, majd mindenféle bevezetés nélkül kezdtem pofázni anyumnak arról, hogy húdeüberkirály amit most nézek, és felvázoltam neki az egész sztorit. Nagyon nem mozgatta meg, de attól még végighallgatott:D
Amikor én animés lettem nem jelentettem be, csupán én is beszélni kezdtem erről, a szüleim meg megkérdezték hogy pontosan micsoda az anime. Ma már a szüleim szülinapomra meg karácsonyra mangákat és animés cuccokat vesznek nekem. :D
Nos cosplayezés. Én is a megvett cosplayel kezdtem 13 évesen, az apámnak mondtam el, ő jópofának tartotta és megrendelte. Az anyukámnak nem mondtam el, mert féltem hogy feleslegesnek és hülyeségnek tartaná. Végül Mondocon előtti nap elmondtam és ő csak meg volt lepődve hogy miért nem mondtam el és segített con előtt elkészülni is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!