Misztikus, romantikus anime, film vagy esetleg sorozat?
Szívesen néznék valami misztikus-(akció?)-romantikus filmet, animét, vagy akár sorozatot. Előny, ha vannak benne jó poénok, és lehet rajta mosolyogni.
Nem igazán szeretnék olyat, aminek drámai befejezése van.
Misztikus, hercegnős-lovag, vagy herceg-hercegnő, vagy herceg-?ésnemhercegnő?-s . Most kicsit rózsaszín felhők között szeretnék lenni :)
Szőke hajú főszereplő lánnyal lenne a legjobb, hogy jobban beletudjam magam élni.
Plusz pont, ha a pasi barna hajú.
Elsősorban animének örülnék a legjobban, de ha valaki esetleg ismer valami ilyesmit filmben, az is jó lenne.
Csak remélni tudom, hogy van ilyen :D
Válaszokat előre is köszi.
Akagami no Shirayukihime
Code: realize
Cross Ange
Hanasakeru Seishounen
Inu x boku ss
Kobato
Fushigi Yuugi (Ez kifejezetten shoujo)
Inuyasha (Ez egy harcolós-kalandozós-romantikus anime)
Ez a kettő elég híres. Ha nem ismered őket, akkor ideje megismerni.
Továbbá:
Prétear
Kamisama Hajimemashita
Akatsuki no Yona (De figyelmeztetlek, hogy ennek még megy a képregénye és elég nyitott a vége. Nincs rendes befejezése)
Amiket leírtam, abból csak az Akatsuki no Yona hercegnős és egyikben sem szőke hajú a lány, de talán érdemes belekukkantanod ezekbe az anime sorozatokba.
Riverdale
Nem tudom hogy drámai e a befejezése mert nem láttam végig, és a sorozatnak sincs még vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!