Ilyen animét mondanátok? :D
Sziasztok^^
A helyzet az, hogy nagyon sok shoujo animében a főszereplő leányzók ilyen "mindenkivel kedves, minden problémát megoldó, feszültséget, vitákat helyrehozó" személységűek. (Pl.: Kakuriyou no Yadomeshi, Kamisama Hajimemashita, Clannad, Fruits Basket, stb.)
Nagyon cukik az ilyen szereplők meg minden, de már kicsit fellélegezhetnékem van valaki kicsit bunkóbbal😅. Elég sok ilyen slice of life, shoujo animét láttam már, de remélem van még olyan, amilyet keresek :D
Mondanátok légyszi olyan (shoujo, romantikus) animéket amiben a főszereplő lány menő, nemtörődöm / szerencsétlen, kétbalkezes (/beszólogatós, bunkó)?
Olyanokra gondolok, mint a Say 'I Love you', Karakai Jouzo no Takagi-san, Kimi ni Todoke (ennél az elején lévő kiközösítés és Sawako ügyetlensége szempontjából), Lovely Complex.
Előre is nagyon köszönöm a válaszokat!^^
Paradise kiss
Kamisama kiss
Saiunkoku monogatari
Köszi a gyors választ és az animéket!
A Kamisama Kiss és a Kamisama Hajimemashita ugyan az, vagyis a főszereplő is az a tipikus (de amúgy nincs bajom vele) "kezesbárány", amilyet írtam.
A másik kettőt nem láttam még.
Köszönöm!^^
My Little Monster
Toradora!
Kaichou wa Maid-sama!
Sakurasou no Pet na Kanojo
Gosick
Ouran Koukou Host Club
Steins;Gate
Bakemonogatari
Neon Genesis Evangelion
Fate/stay night UBW
Full Metal Panic!
Inu x Boku SS
Ao Haru Ride
Itazura na Kiss
Suzumiya Haruhi no Yuuutsu
Nem mind shoujo, viszont mindegyikben található románc, és tsundere/kuudere a női főszereplő.
Érdekes, én meg egy picit abból sokalltam be, hogy többnyire verekedős lány figurákba botlottam animékben. ;)
Pl ami zseniális anime:
Kokoro Connect
slice of life + testcsere, nemcsere.
Felnőtté válásról szól, nem csak testcserés, hanem egyre meredekebb, 5 érzékszerven túli élmények érik a diákokat, ezek között van egy karatés lány, akit megerőszakoltak korábban, ezért verekedős és távolságtartó a fiúkkal.
Inaba meg inkább a higgadt bölcset testesíti meg (szintén 18 év körüli lány), aki viszont időnkét kiesik a béketűréséből és ő is "beáll karatésnak". ;)
Nagyon igényes anime, de tudni kel, hogy míg eleinte látszólag ecchi vígjáték, hamar átmegy komor és komoly hangulatba.
Folytatása szervesen hozzátartozik, kvázi kicsúcsosodása a 13 részes évadnak:
Kokoro connect - Michio random (ez további 4 részt jelent).
Aho Girl
Chihayafuru
Code:Breaker
InuxBoku SS
Kaichou wa Maid-sama
Kuragehime
Nana
Ouran Koukou Host Club
Servant x Service
Special A
Soredemo Sekai wa Utsukushii
Ez a kedvenc shoujo animém , azért mert bunkó egy kicsit a lány , makacs , a története is jó , mindenképp ajánlom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!