Tudtok az isekai wa smartphone to tomo ni -hoz hasonlo animét?
Figyelt kérdés
olyan animét keresek amiben a szereplö àtkerül egy màsik vilàgba ahol lesz varàzsereje vagy avalami màs. az sem baj ha nem kerül àt hanem alapbôl olyan vilàgban van.
PL: zero no Tsukaima, Isekai Maou to Shoukan Shoujo no Dorei Majutsu, Arata Kangatari STB.
2018. okt. 20. 09:55
1/6 anonim válasza:
Ez ugyan nem anime, de az agyrák eléggé hasonló hozzá.
2/6 anonim válasza:
KonoSuba
The Devil Is A Part-Timer!
Hataraku Maou-sama! (itt pont fordítva van)
Re:Zero
Log Horizon
Saga Of Tanya The Evil
Sword Art Online
No Game No Life
Drifters
That Time I Got Reincarnated as a Slime (most fut)
Mondai-Ji-tachi ga Isekai Kara Kuru Sou Desu yo?
3/6 A kérdező kommentje:
sajna mind ismerem, és a tensei shitara slime datta ken-t is nézem minden hétfön.
2018. okt. 26. 03:48
5/6 A kérdező kommentje:
Sajna én is làttam màr, és nekem is nagyon bejön, és vàrom màr a 4.évadot, mert màr nagyon unalmas, hogy csak ugyanazokat a részeket nézem ùjra és ùjra 25x :P
2020. máj. 26. 18:22
6/6 anonim válasza:
Hát akkor nem tudok másik ilyen kritériumoknak megfelelő animét, de amit tudok ajánlani az a GATE. Ha tetszett az overlord sztem ez is tetszeni fog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!