Tudtok a monster musume -hoz hasonlo animét?
Mangában sokkal nagyobb a választék.
Jitsu wa Watashi wa
A lányok emberi kinézetűek, vámpírok, vérfarkasok, földönkívüliek, stb.
A hárem az animében legalábbis határeset és nem is ecchi.
Dog Days
Kemonomimi lányok változatos fajokból. Háremnek nem mondható, de ahogy halad előre, egyre többaz ecchi.
Kanokon
Csak az első részt láttam. Azt tudom mondani, hogy erőteljesen ecchi, az első számú lány egy róka youkai, és úgy tudom, később egyéb szörny-lányok is csatlakoznak, de nem tudom, mennyire hárem.
Monogatari sorozat
Hogy hárem, az egyértelmű. Hogy ecchi-e, az nagyon múlik azon, kit kérdezel. Fan service az van, azt garantálom.
Asobi ni Iku Yo
Hárem is, ecchi is, egy halom földönkívüli macskalány.
Highschool DxD
Mindenki ismeri.
Killing Bites
Nem hárem, de ecchi és szörny lányos.
To Love-ru
Megint mindenki ismeri.
Dakara Boku wa, H ga Dekinai
Ez a Highschool DxD szebb karakterdizájnokkal.
Yuragi-sou no Yuuna-san
Hárem, ecchi, a lányok hada mindenféle természetfeletti szerzet, de nagyrészt emberi kinézetűek.
-=orozatok, ahol nincs "egy fiú":=-
Kobayashi-san chi no Maid Dragon
Ez is viszonylag népszerű volt az elmúlt évben. Sárkány lányok, nem ecchi, de a fan service nem hiányzik.
Konohana Kitan
Ismét csak egy halom rókalány, mérsékelt mennyiségű fan service.
Strike Witches
Egy boszorkányokból álló repülőszázad, akiknek az erejük használata együtt jár állatfülek és farkak növesztésével.
Sin: Nanatsu no Taizai
Ilyen-olyna démonok. Változó, hogy melyik mennyi nem emberi tulajdonságot visel, ruhát viszont egyik se nagyon szeret.
Ezzel lesz mire racsniznod egy ideig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!