Animefanok! Ti mit ajánlotok egy kezdő fannak?
Tudom hogy ha beírom akkor kiad egy csomót,de én arra vagyok kíváncsi hogy ti melyikeket szeretitek.
A válaszokat előre is köszönöm!
Hogyha egész estés filmek érdekelnek:
Ghost in the Shell I-II.
Chihiro szellemországban (és más Miyazaki filmek)
Perfect Blue (és más Satoshi Kon filmek)
Hogyha sorozatokba is belekezdenél:
Steins;Gate
Death Note
Psycho Pass
Attól függ ki vagy :)
Fiatalabb kamasz fiúnak pl.: Dragon Ball, Naruto
Idősebbnek pl.: Code Geass, Death Note, Fate/Zero
Lánynak nem tudom :)
Hoshi wo Ou Kodomo
Hotarubi no Mori e
Kimi no Na wa.
Koe no Katachi
Kokoro ga Sakebitagatterunda.
Nagi no Asu kara
Made in Abyss
Hyouka
Hibike! Euphonium
Akagami no Shirayuki-hime
Little Witch Academia
One punch man
Toradora
Sword art online
Attack on Titan
Tokyo Ghoul
Szerintem ezek kezdésnek jók, de nyugodtan lehurroghattok, ha mégsem.
A legjobb választás valami mainstream és könnyen emészthető darab.
Ha az illető tizenéves fiú, vagy kissé fiúsabb lány, akkor a harcolós/fantasy vonal jó választás lehet, pl. Noragami, Death Note, Attack on Titan, Fullmetal Alchemist, Code Geass, Boku no Hero Academia, Soul Eater, Hunter x Hunter, No Game No Life, KonoSuba.
Ha romantikusabb, dráma-kedvelő lányról van szó, akkor jó választás lehet egy ilyen műfajú anime, pl. Shigatsu wa Kimi no Uso, AnoHana, Clannad, Charlotte, Angel Beats!, Violet Evergarden, vagy egy jó kis romantikus slice if life, pl. Lovely Complex, Kimi ni Todoke, Toradora!, Gekkan Shoujo Nozaki-kun.
Ha valaki a "véresebb" dolgokat preferálja, akkor Higurashi, Mirai Nikki, Another, Tokyo Ghoul, Deadman Wonderland, Elfen Lied, Shiki.
Ha egy érettebb, komolyabb személyről beszélünk, akkor egy thriller/dráma a legjobb, pl. Death Parade, Psycho-Pass, Rainbow, Boku dake ga Inai Machi, Kiseijuu: Sei no Kakuritsu, Made in Abyss, Steins;Gate, Cowboy Bebop.
Az anime filmek pedig minden korosztálynak elnyerik a tetszését, pl. Kimi no Na wa, Koe no Katachi, Spirited Away, Wolf Children, Grave of the Fireflies, Howl's Moving Castle, Tokyo Godfathers, 5 centimeter per second, The Boy and the Beast, Hotarubi no Mori e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!