Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Csak én utálom Ritsukát a...

Csak én utálom Ritsukát a Dance with devils animében?

Figyelt kérdés
Én ekkora életképtelen, döntésképtelen és idegesítő karaktert még nem láttam és remélem nem is fogok többet. Egyedül vagyok ezzel? Ti melyik animekaraktert utáltátok eddig a legjobban (bármelyik animéből)?

2018. okt. 21. 00:47
 1/4 anonim ***** válasza:

Én sem bírom az életképtelen karaktereket. Akiket én a legjobban utálok:

¤ Izatura na Kiss - Naoki: Általában kedvelem a fiú tsundere karaktereket, de ettől az egytől egyszerűen a hányinger kerülget. Nem csak egy darab szemétként kezeli a saját feleségét(!!), hanem annak is gondolja, és ez a helyzet nem változik. 100% tsun és 0% dere.

¤ Mirai Nikki - Yukki: Egy önző, döntésképtelen, nyafogós kis szemétláda. Nem érdemelte meg Yuno-t.

¤ School Days - Makoto: Ekkora férget én még animében nem láttam. Megérdemelte, amit kapott.

¤ Fullmetal Alchemist - Tucker: Azt hiszem, ezt nem kell megmagyaráznom.

¤ Neon Genesis Evangelion - Gendo: Újabb tökéletes példa arra, hogy milyen egy rossz apa.

¤ Shigatsu wa Kimi no Uso - Tsubaki: Döbbenetesen idegesítő.

¤ Soul Eater - Black Star: Szintén döbbenetesen idegesítő.

¤ Code Geass - Kallen: Szintén. C.C. ezerszer jobb nála.

¤ Highschool od the Dead: Saya - Azt hiszem, az összes gyengén megírt tsunderétől a rosszullét kerülget.

¤ Attack on Titan - Eren: Van benne valami, amit iszonyú dühítőnek tartok. Talán az, hogy olyan klisés? Hogy csak üvöltözni tud, ahelyett hogy átgondolná a dolgokat?

¤ Kuzu no Honkai - Hanabi: Ezt az unalmas és ostoba lányt semmi nem érdekli azon az egy dolgon kívül, ami a lába között van.

¤ Toradora - Ami: Klasszikus példa a "bit,ch in sheep's clothing"-ra. Undorító.

¤ Lucky Star - Akira: Ugyanaz, mint Ami-nál.

¤ Death Note - Takada: Szintén egy önmagát megjátszó, egoista barom. Azt hitte, hogy elég jó Light-nak (nevetséges), inzultálta Misát (aki a gyerekessége ellenére az egyik kedvenc yandere karakterem), és megölte Mello-t. Ennél utálhatóbb nem is lehetne.

2018. okt. 21. 08:47
 2/4 A kérdező kommentje:
És Ritsukáról mit gondolsz?
2018. okt. 21. 11:25
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
A hárem animék főhősnői gyakran személyiség hiányosak.
2018. okt. 21. 11:32
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
#2: Selejt, mint a többi hárem főhősnő.
2018. okt. 21. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!