Árulja el valaki könyörgöm, mit esznek annyira a Tokyo Ghoul c. animében?
Tényelg borzasztó nehéz felfogni, hogy amit ez nyújt, az hogy termelhet ki ekkora népszerűséget. Talán az, hogy a főszereplő a három weeaboo fan favorit karakterből kettőt megtestesít. Az elején önsajnáltató picsogó szardarab, a végére pedig teátrális, kemény mint a másnapos fing LeviAckerman szardarabba megy át.
Én sem értem, mit lehet enni ezeken a típusú karaktereken, de valamiért a weebek sátrat vernek tőlük.
Tokyo Ghoul anime egyáltalán NEM népszerű.
Az anime egy darab szar fos ahogy mondod.
Ami népszerű az a manga, ami teljesen más mint az anime, más történet, más karakterek, a főszereplő személyisége is teljesen más benne, ahogy a karakterfejlődés is.
2016 és 17-ben is (18 as stat még nincs) benne volt a Top6 legtöbbet eladott mangában.
Míg az anime? kb. 3-4 ezer darabot adtak el belőle, ami éppencsak elmegy kategória.
Szóva röviden mégegyzer, az anime nem népszerű, egy low-budget reklámja csak a mangának, szar animációkkal lapos történettel és stb...
Bár nem tudom mit vársz tőle: Pierrot legszarabb japán studió csinálja fillérekből, 60 chaptert próbálnak beletenni 12 epizódba? Nem csoda, hogy ez az eredmény.
Manga viszont tényleg zseniálisan jó, ha szereted ezt a műfajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!