Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Árulja el valaki könyörgöm,...

Árulja el valaki könyörgöm, mit esznek annyira a Tokyo Ghoul c. animében?

Figyelt kérdés
Sztori laposabb, mint a laposföld hívők elképzelése a bolygónkról, karakterek még a féloldalút sem érik el, és nem mondom, én azért néha néha élvezek egy kis trancsírt, egy kis goret, sokkot, de ez még sokkolásból is átlagon aluli egyes, egyszerűen annyira unalmas, annyira "semmi" volt az egész, semmi nem történt, a vége meg egy nagy középsőujj felmutatás. A legtöbb felhypeolt animében legalább látok valamit, ott van pl. a SAO, mindannyian tudjuk, hogy mekkora szar, kb. japán tvájlájt szintjén van, de legalább történt valami és volt benne mit élvezni, de ebben szó szerint semmit nem találtam, ami okot adna a népszerűségére. Miért, mit nem vettem észre, nem ugyanazt néztem, mint mindenki más, vagy mi? Akinek tetszett, ne vegye magára, mondja el, hogy mi tetszett benne, mert én nem értem...
2018. aug. 21. 06:24
 1/4 anonim ***** válasza:
50%

Tényelg borzasztó nehéz felfogni, hogy amit ez nyújt, az hogy termelhet ki ekkora népszerűséget. Talán az, hogy a főszereplő a három weeaboo fan favorit karakterből kettőt megtestesít. Az elején önsajnáltató picsogó szardarab, a végére pedig teátrális, kemény mint a másnapos fing LeviAckerman szardarabba megy át.

Én sem értem, mit lehet enni ezeken a típusú karaktereken, de valamiért a weebek sátrat vernek tőlük.

2018. aug. 21. 21:24
 2/4 anonim ***** válasza:
48%
Ha valaki leírja mi tetszett benne, neked akkor sem fog tetszeni és nem is fogod érteni, hogy az mégis hogy. Szóval szerintem ez a kérdés brutálisan ostobaság volt, egyszerűbb lett volna ha kikelsz magadból hogy egy szar szerinted, nem pedig megkérdezni mi tetszik benne:D
2018. aug. 22. 12:22
 3/4 anonim ***** válasza:
0%

Tokyo Ghoul anime egyáltalán NEM népszerű.

Az anime egy darab szar fos ahogy mondod.

Ami népszerű az a manga, ami teljesen más mint az anime, más történet, más karakterek, a főszereplő személyisége is teljesen más benne, ahogy a karakterfejlődés is.

2016 és 17-ben is (18 as stat még nincs) benne volt a Top6 legtöbbet eladott mangában.

Míg az anime? kb. 3-4 ezer darabot adtak el belőle, ami éppencsak elmegy kategória.

Szóva röviden mégegyzer, az anime nem népszerű, egy low-budget reklámja csak a mangának, szar animációkkal lapos történettel és stb...

Bár nem tudom mit vársz tőle: Pierrot legszarabb japán studió csinálja fillérekből, 60 chaptert próbálnak beletenni 12 epizódba? Nem csoda, hogy ez az eredmény.

Manga viszont tényleg zseniálisan jó, ha szereted ezt a műfajt.

2018. szept. 26. 21:59
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Az anime is népszerű. Egészen eddig az évig jóformán napi szinten jött kérdés arról, mikor lesz már új évad, Myanimelisten pedig a népszerűségi lista hatodik helyén áll. Rengeteg plebejjus weaboo kedvence az Attack kn Titannal meg a Sword Art Onlinenal karöltve.
2018. szept. 27. 05:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!