Melyik anime legyen?
Nem láttam egyik animét sem, a Boku no hero nem is tudom, hány részes, de ha jól tudom, az egy hosszabb sorozat.
Az AoT 3 még fut, nem? Én a helyedben azt tenném, hogy abból néznék hetente egy vagy két részt, kijelölt napokon. Mellette adnék egy vagy két napot a Boku no Hero - nak is. A hétből a maradék napon pedig olvasnám a TG mangát. (Itt olvastam, hogy a manga más, mint az anime - én biztos, hogy azt kezdeném el akkor inkább. )
Ha ez nem szimpi, akkor zárd le előbb azt, amelyikről még frissebbek az emlékeid. Jelen esetben az AoT 3. évada. Utána kezdj bele abba, amelyik a maradék kettőből rövidebb. (Ha az animét szeretnéd nézni mindkettőből. )
Ha ez sem szimpi, akkor írd fel őket 3x egy-egy cetlire, hajtsd össze őket és húzz ki egyet. Elég lesz egy darabot kihúznod, hogy érzed, hogy mit is akarsz valójában nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!