Tudnátok Animéket ajánlani 3 szempont alapján? -Legyen Komolyabb témájú, a karakterek felnőttesek -Legyen jó minőségű grafika -Ne legyen klisés (Ha lehet ezek közül minél több legyen elmondható róla, de főleg az 1. )
Milyen műfajban? Egyébként neked szerintem a seinen kategóriát (kategória, ugye?) kéne átfutnod valamelyik nagyobb anime listás oldalon, azok szólnak (fiatal) felnőtt férfiaknak.
Nem biztos, hogy pontosan ilyeneket vársz, de ezeket én szerettem:
91DAYS
Boku dake ga Inai Machi
Death Parade
Inuyashiki
Mushishi
Psycho-Pass
Mindegyikről találsz ismertetőt Animeaddicts-on.
Rainbow - második világháború utáni Japánban járunk, a történet egy átnevelőintézetben kezdődik, ahol megismerkedünk főhőseinkkel, majd a későbbiek folyamán bemutatásra kerül az intézeten kívüli életük is, és a társadalomba történő visszailleszkedésük
Kara no Kyoukai - hét filmből álló sorozat, fantasy elemekkel rendelkező krimi rejtélyekkel
Fate/Zero - a Fate/stay night előzménytörténet, a stay night megnézése nélkül is érthető történet (egy ismertetőt esetleg érdemes hozzá elolvasni)
Death Note
Parasyte
Kuzu no Honkai
Mahou Shoujo Madoka Magica
Steins;Gate
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!