Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Tudtok nagyon jo animeket a...

Tudtok nagyon jo animeket a műfaj nem számít csak legyen érdekes és olyan amibe bele kezdes nem tudod abba hagyni?

Figyelt kérdés

2018. máj. 24. 19:11
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem azért fontos lenne a műfaj, egyfajta iránymutatónak legalább... Vagy ha mondasz olyan filmeket, animéket, könyveket, mangákat esetleg játékokat amik tetszettek, akkor az is tudna irányt mutatni nekünk. :)

Én a Mushishi összes megjelent részét megnéztem egy hét alatt. Minden este Mushishit néztem... Most pedig, hogy elfogytak a részek, szószerint nem tudok mit kezdeni magammal... :( Én ajánlom mindenkinek, zseniális mű. De ha valami akcióra vagy romantikusra esetleg humorosra vágysz most, akkor ne ezt nézd meg.

2018. máj. 24. 19:20
 2/7 anonim ***** válasza:
Anohana
2018. máj. 24. 19:29
 3/7 anonim ***** válasza:
uragiri wa boku no namae wo shitteiru
2018. máj. 24. 19:47
 4/7 anonim ***** válasza:
0%

happyness-a boldogságtól ordítani

idétlen időkig

2018. máj. 24. 20:01
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel az a gond, hogy ami nekem jó meg nem tudom abbahagyni, az másnak lehet pocsék. szóval támpont nélkül nehéz ajánlani.
2018. máj. 25. 13:50
 6/7 anonim ***** válasza:

Akatsuki no Yona

Soredemo Sekai wa Utsukushii

Nekem ezek nagyon tetszettek,de ízlés kérdése

2018. máj. 25. 22:19
 7/7 anonim ***** válasza:
Aoharu x Kikanjuu na ezt aztán nem lehet abba hagyni
2018. jún. 6. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!