Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mi ez az anime őrület? Lassan...

Mi ez az anime őrület? Lassan itt is külön kategória kellene nekik.

Figyelt kérdés
Csak érdeklődnék,hogy mi ez az őrület. Mitől olyan jó ez? Nekem már kicsit sok,hogy ennyire betegesen odavannak néhányan...

2018. máj. 8. 10:50
 1/6 anonim ***** válasza:
67%
Egyszerű: Mert az anime jó. Izgalmasak, egyediek, jó a képi világuk, a humoruk, a karakterek. Kell ennél több?
2018. máj. 8. 10:53
 2/6 anonim ***** válasza:
6%

Most ez a divat a gyerekek között.

Annak idején a Dragon ball, majd a Pokemon, aztán a Naruto meg a többi.

2018. máj. 8. 10:57
 3/6 anonim ***** válasza:
30%
Azert, mert 2-3 gyerek egyfolytaban errol ir/kerdez, meg ne altalanosits.
2018. máj. 8. 11:11
 4/6 anonim ***** válasza:
82%

"Mi ez a nagy élőszereplős film- és sorozatőrület az embereknél? Mitől olyan jók a filmek, sorozatok?"

Kb. ilyen szintű a kérdésed.

2018. máj. 8. 11:11
 5/6 anonim ***** válasza:
81%

Kedves kérdező, pl attól, hogy minden korosztály számára szóló animék is léteznek -nagyon komoly és művészileg komplex felnőtt anime sorozatokból is rengeteg létezik-, ráadásul egyedi, japán lelkivilág hatja át.

Egyébként -megsúgom- sokkal könnyebb sorozatok közül színvonalasra lelni az animék között, a japánok élnek a hosszabb időjáték adta többletlehetőséggel (általában más nemzeteknél valahogy sajnos ez nem szokás, ritka kivétellel...)

Vannak amerikai filmek, vannak európai stílusúak és vannak japán félék. Ezáltal még a választék is bővebb a Földön, hangulatvilágban, jellegben.

(Ellenben az élőszereplős japán művek között nehezebb akadni minőségire, na meg sajnos szeretik többnyire színpadiasan rendezni azokat. Animék közül válogatni viszont nagyon megéri.)

Nem kell leragadni a Naruto és Pokemon gagyiknál, bár kiskamaszoknak még elmegy egy darabig...

Az animék világa ennél jóval elmélyültebb és komplexebb.

Sokkal inkább, mint pl az USA világa.

Talán az EU filmművészet krémje már vetekszik a minőségibb animék színvonalával, úgy vélem.

2018. máj. 9. 19:50
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
26 éves nő vagyok, de még midnig odavagyok az animék világáért, pedig már tolom egy 10-15 éve. Azért ilyen népszerűek mert hiánypótló. Kevés olyan alkotás, sorozat van ami normálisan megszólítja a tizen-huszonéveseket. Néha megdöbbentő, milyen komplex és mély értelemmel rendelkező művet tudnak készíteni, ami pont az én problémáimról és érzéseimről szól. Én ezért szeretem őket. :)
2018. máj. 17. 07:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!