Tudtok ilyen animéket mondani?
Valami izgalmas anime kéne aminek a fő szála romantikus.. nagyon sokat láttam már ezért annyit írjátok kérlek amennyit csak tudtok!
Amúgy Vali ilyesmi legyen: mirai nikki, RE:zero(kedvencem), Plastic memories, Kamisama hajimemashita (ez a második kedvencem),
Ja és ami fontos hogy ne legyen régi!!!!!!!
Meg még lehet bármilyen csak romantikus legyen és kérlek a cím után írjátok kategóriát és évet mert így megkönnyítitek a dolgom 😂
Meg ne linkeljétek meg az Animeaddicts-et vagy mást mert ezeket egy óráig nézem mire valami nézhetőt találok nem hogy egy jót...
Előre is kösziiii
Órákig böngészed ezeket, mire találsz valami nézhetőt?
Fura, a kedvenceid alapján nincs magasan a léc...
Kimi no Na wa. (Movie) (2016, azt hiszem)
Nagyon jó, és szerintem talán neked is tetszene.
Láttam!
De azért köszönöm 😊
Bocsi, nem akarok kötekedni de ezt nem csinálom meg,
Min. 100 animét láttam ha most elkezdeném írni eszembe jutna vagy 20 nem beszélve arról hogy ezen is 1 órâig dolgoznék
Ja és ki ne hagyjuk azokat az animéket amiket ismerek de rossznak látom így nem nézem meg de mások szerint jó...
Ebből is van vagy 50
Tehát szerintem könnyebb ha 3 ember pl ír 10-et már össze van gyűjtve 30 közül valószínű legalább egyet animét nem lattam .... És tetszik is
Szóval te is írhatsz igazából. Vagy ötöt és lehet pont nem láttam egyiket sem 😊 tényleg nem kötekedés céljából írom
Nem mondtam hogy sok
Nem tudom miért kell veszekedni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!