Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi ez az anime őrület?

Mi ez az anime őrület?

Figyelt kérdés

minden harmadik kérdés animével kapcs

a mai kölykök tényleg annyire h..ék? vagy én vagyok maradi?

2017. júl. 23. 16:09
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
11%
18-20 évesen is ezeknek az ostoba rajzfilmeknek élnek. Persze ezeket is szinkronosan akarják, mert olvasni sem tudnak.
2017. júl. 23. 16:35
 2/15 anonim ***** válasza:
92%

Látszik, hogy egy darab animét nem láttatok még. A Steins;Gate, vagy a Psycho Pass után nem hiszem, hogy "kölköknek való", gagyi mesének tartanátok őket.

Aztán megkérdezem: Miért idegesítőbbek az animés kérdések, a "melyik ez a film?" kérdéseknél? Azokból is van bőven, oldalanként 3-5 biztos!

És akkor egy harmadik dolog. Az animék nem tegnap, és nem egy hónapja születtek, és terjedtek el itthon is.

Azt viszont én is támogatnám, hogy anime, manga kérdéssel ne a filmek,sorozatok, és a könyvek kategóriájába kelljen járnunk. Jó lenne, hogyha legalább a Szórakozás kategórián belül nyílna egy Anime, manga alkategória.

2017. júl. 23. 19:59
 3/15 anonim ***** válasza:
90%
Itt egyedül kérdező te vagy a hülye. Győződj meg előbb az álláspontodról, járj utána és azután magyarázz, hogy miért nem tetszik neked. A másik dolog, hogy ne általánosíts és a személyes véleményed fejtsd ki, mert te alapjából véve lenézed a műfajt és annak kedvelőit.
2017. júl. 23. 20:16
 4/15 anonim ***** válasza:
12%
kérdező hagyjad az animét mert az nagyon jó és ha nem tetszik ellehet menni innen itt csak animés kérdéseknek vn helye és még egy animét se láttál csak menőnek tetteted magad azt egy nyomorék vagy
2017. júl. 24. 12:22
 5/15 anonim ***** válasza:
93%

" itt csak animés kérdéseknek vn helye "

Anime - kedvelőként is azt kell mondjam, hogy ez így rohadtul nem igaz! Itt a filmeknek, és a sorozatoknak van hely, és mivel az animéknek nincs külön kategóriájuk, muszáj volt ide bepasszíroznunk őket.

2017. júl. 24. 13:05
 6/15 anonim ***** válasza:
72%
Nézz egy kis Monstert, esetleg Fullmetal Alchemistet, vagy mondjuk Night Head Genesist. De tudom ajánlani a Wolf's Raint is. Ezek után mesézd le az animéket!
2017. júl. 24. 19:35
 7/15 anonim ***** válasza:
55%
aztse tudod miaz az anime de elkezded mondani a rossz dolgokat róla pedig még nem is láttál belőle semmit
2017. júl. 24. 19:45
 8/15 anonim ***** válasza:
48%
és ott az oldal elején ez a mik a legnépszerűbbekk vagy nem tudom milyen kategóriák és ott van az anime rákattintasz és már elő dobja az animés kérdéseket és ha nem tetszik az anime nem kell leírni hanem tartsd magadba
2017. júl. 24. 19:48
 9/15 anonim ***** válasza:
59%
Végre valami provokáló primitív kérdés. Kezdtem unatkozni ezen az oldalon.
2017. júl. 24. 22:03
 10/15 anonim ***** válasza:
50%
9. ha unatkozol nézd meg a kampfert
2017. júl. 24. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!