Mi ez az anime őrület?
minden harmadik kérdés animével kapcs
a mai kölykök tényleg annyire h..ék? vagy én vagyok maradi?
Látszik, hogy egy darab animét nem láttatok még. A Steins;Gate, vagy a Psycho Pass után nem hiszem, hogy "kölköknek való", gagyi mesének tartanátok őket.
Aztán megkérdezem: Miért idegesítőbbek az animés kérdések, a "melyik ez a film?" kérdéseknél? Azokból is van bőven, oldalanként 3-5 biztos!
És akkor egy harmadik dolog. Az animék nem tegnap, és nem egy hónapja születtek, és terjedtek el itthon is.
Azt viszont én is támogatnám, hogy anime, manga kérdéssel ne a filmek,sorozatok, és a könyvek kategóriájába kelljen járnunk. Jó lenne, hogyha legalább a Szórakozás kategórián belül nyílna egy Anime, manga alkategória.
" itt csak animés kérdéseknek vn helye "
Anime - kedvelőként is azt kell mondjam, hogy ez így rohadtul nem igaz! Itt a filmeknek, és a sorozatoknak van hely, és mivel az animéknek nincs külön kategóriájuk, muszáj volt ide bepasszíroznunk őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!