Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Az baj ha beleszerettem egy...

Az baj ha beleszerettem egy anime karakterbe?

Figyelt kérdés

Egész nap rá gondolok. Lol-ba átváltoztattam a nevem miatta.

Kinyomtattam a képét és azzal alszom meg néha megpuszilgatom..

Tiszta rosszul vagyok mikor arra gondolok hogy sose fogok tudni vele beszélni. Ma is kb fél órát voltam kint a sötétben és vártam a csodára.

Szerintetek ezzel van probléma?

Amugy már igazi lányba is voltam szerelmes kb 3éve.

2018. máj. 7. 23:30
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Ezért is irtam ,hogy a fiuk nagy része a Tsundere karakterekbe szeret bele. Szoval ezt a kommentet én sem értettem ,de hagytam.
2018. máj. 8. 23:01
 22/31 A kérdező kommentje:
Hogy itt mennyi élettelen van.
2018. máj. 9. 10:15
 23/31 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy nem vagyok egyedül.
2018. máj. 9. 10:15
 24/31 anonim ***** válasza:
89%
Élettelen? Röhög a májam. Ne zavarjon az az aprócska tény, hogy itt te vagy az, aki a párkapcsolata hiányát egy rajzfilmfigura képének a puszilgatásával próbálja orvosolni...
2018. máj. 9. 11:03
 25/31 anonim ***** válasza:
24%
Kisgyerekek is ágyba viszik a szeretett plüssüket. Sőt, magányos, értelmes felnőtteknél se ritka. Pláne Japánban, ahol még a vezérigazgatók is szavaznak kedvenc anime figurákra. Léteznek is toplisták külön férfiaknak, és külön nőknek. Tehát felnőtteknek, anime figura szavazáshoz, Japánban. Évente frissítik.
2018. máj. 9. 19:56
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem okés... de azért valódi lányokkal is ismerkedj! ;)

Mondjuk a fényképes kicsit para, de találkoztam olyannal is már, aki a telefonjával ment aludni, benne megnyitva a galéria, a kedvenc, félmeztelen férfi színészének képével...

Privátban megírod ki a hölgyemény? (Ne aggódj, egy animés fiút sem ismerek, kizárt, hogy ismerősök vagyunk. XD)

15/l

2018. máj. 9. 20:04
 27/31 anonim ***** válasza:

H amar az utolsonak kegirod ,akkor nekem is ird mar le :D

Mert mar kivancsi vagyok :D

2018. máj. 9. 22:26
 28/31 A kérdező kommentje:

Azóta elmúlt. Mostmár lolos champekért vagyok oda.

Ennél már nem lehet lejjebb csúszni.

2018. máj. 12. 22:12
 29/31 anonim ***** válasza:
marmint lolos championship ?
2018. máj. 13. 05:31
 30/31 anonim ***** válasza:
74%

Hát lehet, hogy probléma, de én eddig három (anime) karakterbe voltam szerelmes. (Fairy Tail-Sherria-tan , Sakura Trick-Yuu-tan, Doki doki literature club- Natsuki) Utánna meg "óriási fejlődésként" beleszerettem egy cosplayer lányba.(GeiYin😍) (tapsot nekem) A felsoroltak iránt most is érzek valamit, de per pillanat a BFF-embe szerettem bele. (Mégnagyobb taps nekem. XD) 16L/L

Nem vagy egyedül ezzel! Még mindig tart?

2019. febr. 2. 20:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!