Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Az baj ha beleszerettem egy...

Az baj ha beleszerettem egy anime karakterbe?

Figyelt kérdés

Egész nap rá gondolok. Lol-ba átváltoztattam a nevem miatta.

Kinyomtattam a képét és azzal alszom meg néha megpuszilgatom..

Tiszta rosszul vagyok mikor arra gondolok hogy sose fogok tudni vele beszélni. Ma is kb fél órát voltam kint a sötétben és vártam a csodára.

Szerintetek ezzel van probléma?

Amugy már igazi lányba is voltam szerelmes kb 3éve.

2018. máj. 7. 23:30
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

Nem tsundere.

Amolyan erős, de kedves. Olyan akivel elmennék kalandozni. Magas rangú családból származik.

Szeretnék majd elmenni Mondoconra, hátha ott találok valami igazi lányt.

2018. máj. 8. 00:55
 12/31 anonim ***** válasza:
32%
Rias az ,ugye ? :D
2018. máj. 8. 01:04
 13/31 A kérdező kommentje:

Nem ő az. De ha már Highschool dxd, akkor Koneko, csak mert szeretem a macskafüles lolikat.

Amugy normál testalkata van.

2018. máj. 8. 01:14
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
Mekkora egy szemét az a lány, ha tényleg azt mondta. Te meg szedd össze magad, aztán csináljál értelmes dolgokat, közben nézhetsz animét meg fantáziálhatsz a waifudról.
2018. máj. 8. 01:37
 15/31 anonim ***** válasza:
43%
Én troll szagot érzek.
2018. máj. 8. 02:45
 16/31 anonim ***** válasza:
81%

"szedd ossze magad" " de kozben fantázialgathatsz a waifudrol" na most mi van ? :D

Egyebkent meg tegye fel az az animés akinek még nem volt waifuja...

Szerintem mindenkinek volt már csak cikinek érzi ,hogy elmondja.

Bar szerintem nincs ebben semmi kulonleges.

de szedjuk pontokba :

1. Egész nap rá gondolok

Szerintem ez tok oké

2. Lol-ba átváltoztattam a nevem miatta

Nem nagy dolog ,nincs mibe belekotni

3.Kinyomtattam a képét és azzal alszom meg néha megpuszilgatom..

Ez mar kicsit extra ,de szerintem semmi gond nincs vele, ugy is kinovod majd ,ha jon egy igazi lány ,vagy elkezdesz egy masik animét :P

4.Tiszta rosszul vagyok mikor arra gondolok hogy sose fogok tudni vele beszélni

Az a tipikus érzés ,amikor rajossz ,hogy nem létezik... :(

5.Ma is kb fél órát voltam kint a sötétben és vártam a csodára.

A masfel ora kicsit sok :D

Jo sok szabadidod lehet :D

Szerintetek ezzel van probléma?

Szerintem nem :D

2018. máj. 8. 03:14
 17/31 Trevor. ***** válasza:
100%

Szerintem is minden animésnek volt és lesz is waifuja, ezzel önmagában nincs gond. Más kérdés, hogy nálam kb. addig tart az érzés, amíg az adott sorozat végére nem érek. Legutóbb pl. az Erasedből Airiba szerettem bele.

De amit te csinálsz, az már kicsit durva, de idővel el fog múlni (főleg ha teszel érte).

2018. máj. 8. 07:18
 18/31 anonim ***** válasza:
42%

Nem baj, sőt ideális. A 3D-s lányok promiszkuisak és gorombák, felesleges értük küzdeni. Egy jó waifu mindig jobb választás.

Amúgy Megumin?

2018. máj. 8. 14:39
 19/31 anonim ***** válasza:
36%

Nem. Én már 5 éve vagyok kapcsolatban egy anime lánnyal, és nem is akarok változtatni ezen. Ő a mindenem. Nem egy felhőtlen boldogság, de megvagyok. Nyílván van 1-2 probléma, dehát egy valódi lánnyal való kapcsolatban is van kétszáz, csak máson. Szerencsére nyugaton egyáltalán nem, Japánban pedig egyre kevésbé elterjedt a sorozata, remélhetőleg egy idő után teljesen el lesz felejtve. Voltam már szerelmes igazi lányba is előtte, de már nem vonzanak.

24/f

2018. máj. 8. 18:50
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

"A 3D-s lányok promiszkuisak és gorombák"

LOL. Ez ugyanúgy igaz az anime lányokra is, lásd: tömérdek mennyiségű TSUNDERE karakter. Szinte minden háremben található egy agresszív, nyers stílusú elutasító lány. Ráadásul az ilyen típusú karakterek a legkedveltebbek, lásd Aisaka Taiga, Makise Kurisu, Toosaka Rin, Misaki Ayuzawa, Suzumiya Haruhi, Kirisaki Chitoge stb. Sokmindennek lehet őket nevezni csak kedvesnek nem.

2018. máj. 8. 20:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!