Anime fanok tudtok ajánlani pár jobb animét?
Nem vagyok nagy anime fan, de 1-2-t megnéztem ami tetszett ha csak rövid pár részesek is voltak.
Elfen lied, Hotarubi no Mori e volt amit tudnék mondani hogy megfogott.
Ilyen kicsit komolyabb nem agyonbohóckodott animéket tudtok mondani? A death note-ot is megnéztem de az egy idő után számomra monotonná vált.
Fullmetal Alchemist: Brotherhood
Death Parade
Made in Abyss
Phantom: Requiem for the Phantom
Angel Beats---vígjáték szagú de modern kori problémákat boncolgató fantasy-tragédia
Boku dake ga inai machi--- a tipikus idő-manipuláló sci-fi thrilleres beütéssel(kicsit elvont)
Fate/Stay Night--- az egyik legnagyobb kultusszal rendelkező romantikus-mágikus fantasy maihoz hasonló világgal (Marvel-nagyságú univerzummal rendelkezik)
Higurashi no naku koro ni--- horror-thriller (nem a vérengzés a középpont, hanem a lélekábrázolás---nagyon elvont,de nagyon izgalmas is ugyanakkor, igen véres)
Mirai Nikki romantikus-misztikus tragédia (horroros tartalmú nagyon, erős gyomrot ajánlok, a romantika kiemelt!)
Re:ZERO -Kara Hajimeru Isekai Seikatsu---
Nagyon jó és neves fantasy, minden benne van, ami a modern fantasy-ba belefér.
Igyekeztem különböző műfajokból mondani, így könnyebben megtalálod a saját stílusodat ;)
Shigatsu wa Kimi no Uso - félelem, negatív tapasztalatból adódó szorongás kiküszöbölése, szerelem
Kuzu no Honkai - szerelem, bár elég elvont
Akame ga Kill! - bátorság, testvériség
Akane-Iro ni Somaru Saka - tiltott szerelem
Kuusen Madoushi Kouhosei no Kyoukan - tanárság
Shakugan no Shana - különleges világelképzelés, harc a jó érdekében (a 3. évadban ezt egy kicsit ki forgatják, felmerül a kérdés, hogy mi a jó tulajdonképpen?), a szerelmi téma inkább csak a 2. évad 2. felében kerül elő
Attól is függ, hogy inkább milyen kategóriában vagy érdekelt.
Ha szeretnél anime filmet is nézni, bátran ajánlom a Koe no katachi című művet,ami egy süket lány és egy rossz fiú kapcsolatáról szól! Ha horrort szeretnél, nézd meg a Corpse party animét (hányászacskó is legyen melleted) vagy pedig a Mirai Nikkit, ami akció,romantikus műfajú.A Death Paradise sem egy rossz választás,izgalmas és tele van fordulatokkal!
Remélem sokat segítettem!
Őőőő oké:D
Köszönöm mindenkinek eddig.
Bevallom nem holnap fogom belevetni magam, mert nem sok időm van vizsgaidőszak végéig, és egy történetbe szeretek ,,érzelmileg" és gondolatilag is belemerülni.
Úgyhogy ha tudtok még jöhet.
Amúgy a 2. és 3. ajánlásai ilyen rosszak?:D
Tényleg csak 3-4 anime tetszett eddig úgyhogy nem értek ezekhez:D szóval én hallgatok rátok:D
Az általuk ajánlott 12-ből 10 alig üti meg a közepes szintet. Mondjuk ebbe a csomagba az Elfen Lied is beleférne, ami meg neked tetszett, szóval ki tudja.
Nincs egyébként korán a vizsgaidőszakhoz? Még csak március közepe van.
Majd a hosszú hétvégén összerakok egy listát, ha nem felejtem el.
De korán van persze:)
Csak ahogy írtam jobb szeretek egy történetben elmerülni:)
Emellett általában hazajövök 4-5 körül akkor 1 óra pihenés aztán nekiugrok átnézni a dolgokat, tanulgatni és gyorsan eltelik a nap:)
Hétvégén pedig általában könyveket lapozgatom vagy feladatokat oldok meg, aztán... hát nem igazán vagyok eleresztve idővel na:)
Szóval, ami támogatott az eddigiek közül, az ugye az első hozzászólásból:
Fullmetal Alchemist: Brotherhood
Death Parade
Made in Abyss
A Phantomot nem tudom sem támogatni, sem ellenezni. Az eddig felsoroltak közül az egyetlen, amit még én sem láttam.
Amivel ki lehet egészíteni:
Baccano!
Cowboy Bebop
Ghost in the Shell: Stand Alone Complex
Ghost in the Shell: Stand Alone Complex 2nd GIG
Ginga Eiyuu Densetsu
Hajime no Ippo
Hunter x Hunter
Log Horizon
Mawaru Penguindrum
Neon Genesis Evangelion
One Outs
Ookami to Koushinryou
Rainbow: Nisha Rokubou no Shichinin
Rurouni Kenshin: Meiji Kenkaku Romantan - Tsuioku-hen
Samurai Champloo
Shouwa Genroku Rakugo Shinjuu
Uchuu Senkan Yamato 2199
Black Lagoon
Gyakkyou Burai Kaiji: Ultimate Survivor
Hibike! Euphonium
K-On!
Kenpuu Denki Berserk
Little Witch Academia
Mobile Suit Gundam: The 08th MS Team
Monster
Mousou Dairinin
NHK ni Youkoso!
Planetes
Psycho-Pass
Sakamichi no Apollon
Space☆Dandy
3-gatsu no Lion
91 Days
Haibane Renmei
Hellsing Ultimate
Kiseijuu: Sei no Kakuritsu
Kyou kara Ore wa!!
Lupin III Part 4
Sakigake!! Cromartie Koukou
Seirei no Moribito
Seitokai Yakuindomo
Space Cobra
Tiger & Bunny
Eureka Seven
Great Teacher Onizuka
Hachimitsu to Clover
Hana yori Dango
Ima, Soko ni Iru Boku
Katanagatari
Az ajánlások kiválasztása során igyekeztem megtartani a változatosságot, viszont szűrni az ilyen-olyan okból kifolyólag nehezen emészthető darabokat, viszont nem voltam tekintettel a sorozatok korára, szóval olyat is találsz, ami még csak 1-2 éves és olyat is, ami közelíti a 40-et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!