Életem az nagyon nincs, ezért animéket nézek, néha jobb a valóságtól elrugaszkodni. Ehhez hasonló animéket tudnátok ajánlani?
Azért próbálj meg barátkozni,esetleg animésekkel. :D
Toradora,Lovely complex,Sakurasou no pet na kanojo,Tonari no kaibutsu-kun.Ezek mind viccesek és romantikusak. :)
Engem nem érdekelnek az emberek, de azért köszi. Elvagyok én magamba.
Viszont nekem fullra ehhez hasonló kellene.
Az a létminimum ismerősöm megvan, hogy ne hülyüljek meg teljesen. :)
Eddig tök jókat írtak :)
+
Ai yori Aoshi
Ai yori Aoshi: Enishi
Boku wa Tomodachi ga Sukunai
Happy Lesson (2002)
Happy Lesson Advance
Jinsei
Love Hina
Tokimeki Memorial ~Only Love~
Ai Yori Aoshi
Lovely Complex
Kimi ni Todoke
Clannad
Toradora!
Ore Monogatari!!
Hány éves vagy, kérdező? Jobb volna nem teljesen elrugaszkodnod a valóságtól. A művészet egyik fő eleme segíteni feldolgozni a valóságot. Valamint nevelhet valóságszeretetre is akár.
Pl a "slice of life" műfajű animék egy része ilyen.
Usagi Doroppu:
gyermeknevelésről szóló kb 12 részes slice of life, tehát hétköznapi életről szól, ebben a pasas megtanul bánni egy óvodás kislánnyal, akit magához vesz, mert árva.
Most pedig kérlek, engedj meg egy kis általános gondolatmenetet - egy kis batyu az élethez. ;)
Szóval...
Meg kell válogatni az embereket, de akik megérdemlik, azokért fontos tenni. Bár olykor érdemes tanítani a hülyéket, bunkó korlátoltakat is, ez is az élet része.
Aki értelmesebb, részben azért van itt, hogy tanítson másokat értelmes ,emberi életre. Itt most NEM a tanári munkára gondolok, az szinte csak műveltséget, meg szakmát ad, semmi igazán lényegest.
Kezd te is a kisgyermekkorral akár. A kisgyermekek, főleg kb 5 éves korig még tiszta lelkűek, de őket is tudni kell érteni, átérezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!