Naruto vs Son Goku?
Figyelt kérdés
Mi a véleményetek? Szerintetek egy harcban ki győzne?2018. febr. 26. 14:12
1/16 anonim válasza:
Én nem néztem végig a Narutot de de a Dragon Ball mostani részeiben (sőt már az előzőekben) Gokunak akkora ereje van mint egy istennek szóval egyértelműen ő. Már a Dragon Ball Z ben is amikor Freezer-el harcol az energiájuktól kettészakad az egész bolgyó.
2/16 anonim válasza:
Ez most komoly? A Z végére a sima ember karakterek, mint Tien és Krillin is olyan erős, hogy egy fütyköslegyintéssel bolygókat tudnának felrobbantani.
3/16 anonim válasza:
Nos én nézem/néztem mindkettőt a dragon ball super tök jo csak már a karakterek olyan erősek hogy az már át megy vígjátékba SPOILER oké bolygó pusztitó erő de feltűnik belus-sama és ő az univerzum leg erősebbje akkor goku elkezd edzeni majd ugyan nem tudja le győzni de olyan erővel fog rendelkezni hogy ha harcolnának az univerzum összeomlana és akkor most jon a csavar van még 11 univerzum akikben mind van 1 hakai-shi + legalább 1 olyan harcos aki kb olyan erős mint goku oke de még van meg 1 legfelsőbb isten is aki mind a 12 univerzum ot simán el pusztíthatja :D ezzel szemben a naruto valamivel reálisabb többször fordult elő hogy az ellenség erősebb náluk és akkor azt nem azzal oldottak meg hogy super saiyan 16-á változtak hanem a társaik segítségét kérték de ha megnézed oke hogy goku és vegita szuper erősek azonban máshoz nem értenek goku szinte számolni és olvasni alig tud ha nem harcról van szo totál haszontalan vegita val eggyut ellenben naruto hokage lett és 1 egész falut (ami szinte 1 kis ország) elvezet bele adva mindent
4/16 anonim válasza:
Maga Naruto írója vallotta be, hogy Naruto olyan erős mint Nappa. Ennyit erről.
5/16 anonim válasza:
Nappa mióta számít erősnek a Dragon Ball univerzumban? :'D
6/16 anonim válasza:
,,Nappa mióta számít erősnek a Dragon Ball univerzumban? :'D"
Nem számít erősnek, ez a válasz a kérdésre, maga a Naruto írója is elismeri, hogy az ő univerzumának a harcosainak semmi esélye a db harcosai ellen (nem tudom, hogy ez miért rossz amúgy)
7/16 anonim válasza:
most aki nézi mindkettöt pl én az tudja hogy a kettö teljesen más felé hajlik a dragon ball ban minden az erő meg a ki az edzés és a harci tornák és a harcos utjárol szol :D azaz egy super shounen anime amiben nincsenek drámai jelenetek és mélyebb gondolatok míg a naruto e felé hajlik kezdve a család gyilkosságtól a bosszuig valamint a külonböző eszmék összeütküzése
8/16 anonim válasza:
Nem vagyok nagy db fan ,inkabb naruto. De a kicsi narutot ugy foldbe dongolnek ,minta szart :DDDD
9/16 A kérdező kommentje:
A Naruto Shippuuden végére és a Boruto- Naruto Next Generations-ben Naruto nagyon erős, de szerintem még így is sokkal érősebb Goku Saiyan-a (Saiyan-ja, nemtudom hogy helyes.)
2018. márc. 10. 12:46
10/16 anonim válasza:
Goku sima formában is leverné.Nem kell ide Sayajin forma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!