Darling in the FranXX animéről vélemény?
Sziasztok !!!
Követem az animet és eléggé vegyes érzések fognak el mikor nézem :D Zero Two szerintem viszi a pálmát, elég jó karakter, Hiro sem rossz karakter úgy ahogy. Elsőnek is amit furcsállok ( és lehet hogy az én hülyeségem ) de annyi olyan ecchi jelenet van benne, nem is értem...mikor a robotba is ülnek és ''összekapcsolódnak'' hát azon mindig kiégek. Animeben a fiúk vagyis a porzóknak fogalmuk sincs mi az a sex szerintem.
Aki követi az animet annak mi a véleménye erről, és egy 10-es skálán mennyit adnátok az animere ?
Így az anime vége felé már kezd kikerekedni az egész. Csináltak egy csavart az animeben hogy mégis a klaxosaurok a ''bizonyos jófiúk'' és a maszkosok az idegenek. Hiro és Zero Two karaktere az ami életben tartja az animet. Mellékes szereplők mint pl. Nana-san és Hiro barátai nem egy nagy dobások. Ha odavesznének akkor sem változna a cselekmény.
Utolsó részre kíváncsi leszek, hogy vajon Hiro és Zero Two meghalnak és a többiek túlélik vagy mind happy end lesz a vége :D
Még hogy nem nagy dobások. :D Habár ténylegesen senki sem bánná egy percig sem, ha nem látnánk őket (mert valljuk be mindenkinek Zero Two a kedvence), szerintem több karakterfejlődést mutat Goro vagy 9 Alpha mint Hiro, aki elvileg a második legfontosabb szereplő. Őszintén szólva én nagyon kedvelem ezt az animét, annyira sose érdekelt a minősége egy animének, vagy hogy ki készíti, egyedül a romantic drama "tag" az ami megfog benne. 8/10-re értékelném, alapvetően semmi bajom vele, csak hát az hogy Hiro annyira bamba viszi le a pontszámot. Nem várt fordulat volt számomra, hogy Goro a 22.részben jól beolvasott neki, eddig nem tartottam sokra őt, de az önmegsemmisítéses kísérlet után plusz még ez is, valami bámulatos karakterré vált számomra. 9 Alpha-t pedig azért emelném ki, mert a 23.részben nem gondoltam volna, hogy képes Hiro és Iota érdekében önmegsemmisíteni. Zero Two meg magától értetődő, hogy a 15.rész óta elfogadtam a Waifumnak :D
Tehát 8/10 :)
Első két részt láttam eddig, és eddig jó volt :D
A NGE- animét csak azért írták itt mert "gyerekkorunk" animéje volt.
Egyébként nem hiába csak kevesen emlékeznek rá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!