Ajánlanátok egyedi animéket?
Figyelt kérdés
Olyan animét keresek, amin tényleg látszik, hogy nem futószalagon gyártották, hanem van benne eredetiség történet vagy karakterek terén.2018. febr. 23. 19:33
1/12 anonim válasza:
Ez így elég nehéz, mert nagyon sok fajta létezik. Milyen irány érdekelne? Romantika, fantasy, kaland, stb.? És a nemed és a korod se lenne hátrány tudni. :D
2/12 A kérdező kommentje:
A műfaj mindegy, szeretem a drámát, a fantasyt, a vígjátékot, a sci-fit, a thrillert stb. 18 éves lány vagyok egyébként.
2018. febr. 23. 20:30
3/12 anonim válasza:
Esetleg a Kakeguruit tudom ajánlani. :D Én imádtam.
4/12 anonim válasza:
FLCL
Haibane Renmei
Tatami Galaxy
Kino's Journey
Penguindrum
Paranoia Agent
Samurai Flamenco (ha szórakoztatónak találod a totál inkonzisztens történetét)
Serial Experiments Lain
Mononoke
5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, ezek közül még csak 1-2-t láttam.
2018. febr. 23. 22:01
7/12 anonim válasza:
Shigatsu wa Kimi no Uso
Mayo Chiki
Magi
Koe no Kotachi (movie)
Kimi no Na wa (movie)
+a Ghibli filmek nagyrészt ilyenek, érdemes megnézni őket. Nekem A vándorló palota és a Chihiro a kedvencem :)
8/12 anonim válasza:
Wandering Son (ez lmbtq témájú)
9/12 anonim válasza:
Zankyou no Terror
Psycho-Pass
Shimoneta to Iu Gainen ga Sonzai Shinai Taikutsu na Sekai
Shoujo Shuumatsu Ryokou
Kokoro Connect
Kokoro Connect: Michi Random
Mayoiga
Monster
Shiki
Kiznaiver
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!