Origami szakértők figyelem! Segítségre lenne szükségem. Ajánlanátok olyan figurát, ami szép, egyedi, de azért megcsinálható egy kezdőnek? Tehát ne legyen nagyon egyszerű.
A kezdő, és a szép elég ritkán fér össze :D . Nem tudom, hogy mennyire vagy kezdő, vagyhogy neked mi a szép ( egy egyszerű virág is szép vagy csak egy bonyolult sárkány?) De elég egyszerű a verdeső szárnyú madár, amit kb. 5-10 perc alatt meg tudsz csinálni-az idő függ a gyakorlottságtól!) Jó ötlet még egy bumeráng ami szintén meg tudhatsz csinálni (ez egy picit nehezebb a madárnál) de az én kedvencem a kéz amely ezektől egy picit nehezebb de mindhármuk közül messze az a legszebb( de ez sem ördöngőség) próbáltam szép és kezdők által is elkészíthető, látványos modelleket írni ( a madár verdesi a szárnyát ha mozgatod a farkát, a papírbumeráng visszajön (kis gyakorlás után) a kéz pedig...... nagyon szép ha pontosan dolgozol vele.)
Utóirat: írok linkeket hogy hogy tudod öket elkészíteni
Egyébként vehetsz egy kezdőknek szóló könyvet is ( valakinek a rajzokból könnyebb.)
Írta: Gatpista
És végezetül ha lenne még kérdésed tedd fel bátran ! És bocsi hogy csak 2 év után vàlaszoltam.
Írta : Gatpista
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!