Nagyon elgondolkodtató animéket tudtok még ezeken kívül?
Shinseiki Evangelion
Kiseijuu
Serial Experiments Lain
Boogiepop wa Warawanai
Tenshi no Tamago
haibane renmei
texhnolyze
mnemosyne
Death parade
Jigoku shoujo/hell girl (Ez hosszu es a vegen van a lenyeg de elkepeszto volt!!)
No. 6
Gatchaman Crowds
Psycho-Pass
Toward the Terra
Jinrui wa Suitai Shimashita
Eve no Jikan
Kara no Kyoukai
Soukyuu no Fafner
Mardock Scramble trilógia
Shin Sekai Yori
Rainbow: Nisha Rokubou no Shichinin
Madoka Magica
Steins;Gate
Parasyte
Made in Abyss
Tokyi Magnitude 8.0
Usagi Drop
Zankyou no Terror
Kokoro connect (Fontos a 13 részes évad után a plusz 4 OVA/special is)
gunslinger girl
----------------
- Félig-meddig elgondolkodtató:
animatrix
koe no katachi
Planetarian - Chiisana Hoshi no Yume
--------------------
(Egyébként az előzővel nem teljesen értek egyet, mert az Usagi Doroppu bár jó anime, de se nem absztrakt, se nem elgondolkodtató, hanem majdnem színtisztán slice of life, a kisgyermeknevelésről, persze ettől még tanulságos lehet fiatalabbak (12-25 évesek) számára.
Stein;Gates: maximum a története lehet tartalmas, máskülönben vontatottnak és stílustalannak találtam, az elgondolkodtatótól messze áll.)
Vontatott és stílustalan? Aki ezt tényleg így gondolja, annak gondok vannak az ízlésével, mert egy minőségi sci-fi-animéről beszélünk, aminek az első pár része csak előkészíti a történetet. Mondjuk egy kiskamasz kezdő nem biztos, hogy értékelni tudja.
Az Usagi Drop-ban pedig az alaptörténet az elgondolkodtató, plusz itt is felnőtt animéről beszélünk. Azért ajánlottam, mert szerintem valószínüleg tetszene a kérdezőnek. De köszönöm, hogy belém kötöttél, esetleg a többi ajánlatomban is látsz kifogásolnivalót?
Előző, a saját hibádat vetítetted ki másra. Itt aki kötözködött, az te voltál, túlérzékenységedből fakadóan.
Nem volt leszólva se az Usagi, se a Steins, csak szubjektíve nem mindenki van oda érte.
Túl van hájpolva a Steins, ennyi. Senki se írta, hogy rossz, csak hát alaptalanul túlértékelt a Steins.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!